Mainos

Fryckman anoi siirtolykkäystä

Liikemies Peter Fryckman on valittanut Suomeen siirtoaikataulustaan. Fryckmanin Suomen-pään asiamiehen mukaan liikemies olisi halunnut rauhassa huolehtia eteläafrikkalaisesta omaisuudestaan ennen kuin hänet noudetaan poliisisaatossa Suomeen.

Asiamies Jukka Lundénin mukaan suomalaisviranomaiset kieltäytyivät Fryckmanin lykkäyspyynnöstä ja hänet haettaneen Suomeen aikataulussa. Milloin, se on Lundénin mukaan vielä epäselvää. -Hänet voidaan hakea ennalta ilmoittamatta. Fryckman on minun tietojeni mukaan paikallisten viranomaisten hallussa odottamassa, asiamies kertoo.

Lundén kiistää, että Fryckman olisi virallisesti valittanut luovutuspäätöksestään Suomeen. Fryckman hyväksyy luovutuksen ja toivoo, että noutajat tulevat "mahdollisimman pian". Fryckmanin pyyntö luovutuksen lykkäämiseksi koski Lundénin mukaan käytännön järjestelyjä, kuten talon ovien ja ikkunoiden salpaamista ennen luovutusta. Tähän suomalaisviranomaiset eivät asiamiehen mukaan kuitenkaan suostuneet.

Talousrikoksista tuomittu liikemies Peter Fryckman on määrä saada Suomeen noin viikon sisään. Häntä odottaa Suomessa neljän vuoden tuomio.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.