Frida Lyngstad 76 vuotta! Abba julkaisi nostalgisen videon laulajattaren kunniaksi – näin hän on muuttunut vuosien varrella

Abba tekee paluun 8:43
Abba julkisti paluunsa syyskuussa.

Frida Lyngstad täyttää kunnioitettavat 76 vuotta.

Ikonisen Abba-yhtyeen laulaja Anni-Frid "Frida" Lyngstad juhlii 15. marraskuuta merkkipäiväänsä, sillä legendaarinen laulaja täyttää kunnioitettavat 76 vuotta. 

Juhlapäivän kunniaksi Abba julkaisi virallisella Instagram-tilillään nostalgisen videon menneiltä vuosilta. Videolla nähdään Lyngstadin tyylejä vuosien varrelta sekä kuullaan pätkiä Abban tunnetuista kappaleista kuten Fernando, Money money money ja Knowing me knowing you

– Hyvää syntymäpäivää Frida! julkaisussa kirjoitetaan.

Lyngstad muistetaan Abban ajoilta ennen kaikkea valovoimaisena esiintyjänä. Hän on laulajauransa lisäksi tehnyt runsaasti hyväntekeväisyyttä ja suunnitellut vaatteita.

Julkisuudessa Lyngstad ei kuitenkaan ole viihtynyt vuosiin, eikä esimerkiksi Abban paluukaan ole saanut häntä innostumaan medialle puhumisesta.

Abban nousu maailmanmaineeseen alkoi vuonna 1974, kun se voitti Brightonissa Britanniassa järjestetyt Euroviisut kappaleellaan Waterloo. Saavutus oli yllättävä, sillä edellisenä vuonna yhtye ei ollut onnistunut edes pääsemään Ruotsin viisukarsintojen finaaliin.

Yhtye ilmoitti vuonna 1982 jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle, mutta ei sen jälkeen palannut yhteen ennen tätä vuotta lukuisista houkutteluyrityksistä huolimatta.

Abban albumeja on myyty aikojen saatossa yli 400 miljoonaa.

Lue myös:

    Uusimmat