Frida Karlssonilta ja Maja Dahlqvistilta härskiä piikittelyä Therese Johaugille − "Se on hyvä, kun on hiukan säpinää"

Ruotsin maastohiihtotähti Frida Karlsson piti huonetoverinsa Maja Dahlqvistin kanssa Instagramissa kyselytuokion, jossa heiltä kysyttiin, että miltä tuntuu voittaa Norjan Therese Johaug. Dahlqvist oli vastannut kysymykseen esittämällä voitontanssin.

Karlsson on ollut alkukaudesta tiukassa taistossa Johaugin kanssa. Maailmancupin kokonaiskilpailussa Karlsson on edellä 25 pisteen turvin ja hän on onnistunut voittamaan norjalaisen kahdesti tällä kaudella. 

− Se on kuin se tunne, jonka koitan saada esille. Mikään ei tunnu niin hyvältä kuin hänen päihittäminen, Karlsson sanoi hymyillen Dagbladetille.  

− Uskon, että se sytyttää hänessä kipinän, Karlsson totesi, kun häneltä kysyttiin, että mitä Johaug ajattelisi videosta.

Karlssonilta kysyttiin, että onko tämä hänen mielestään hyvä idea. Ruotsalainen vastasi, että on, koska haluaa kaikkien olevan parhaimmillaan ja sanoo pitävänsä tällaisesta pelistä.

− Kyllä. Se on hauskaa, että voin taistella itseni niin korkealle. Toivon, että Therese antaa hiukan takaisin, muuten tämä ei ole hauskaa. 

Karlssonin huonetoveri Dahlqvist sanoo, että se on merkinnyt Karlssonille paljon nähdä, että Johaugin päihittäminen on mahdollista.

− Frida on enemmän se, joka haluaa temppuilla. Hän yrittää myös sytyttää minut, Dahlqvist sanoo. 

Olympialaisista uran ensimmäistä henkilökohtaista kultamitalia hakeva Johaug sanoo, ettei ole nähnyt Karlssonin tuoreinta piikittelyä, mutta ei aio stressata ruotsalaisten tempauksista. Hän sanoo, että ansaitsee hiukan kuulla piikittelyä.

− Se on hyvä, kun on hiukan säpinää, eikö totta? En ota sitä henkilökohtaisesti. Se on mielestäni hauskaa, Johaug toteaa.

Maastohiihdon maailmancup jatkuu viikonloppuna Saksan Dresdenissä kisattavilla perinteisillä kaupunkisprinteillä.

Video Dahlqvistin tanssista löytyy Dagbladetin jutusta.

Lue myös:

    Uusimmat