Frendit-tähdet tapailevat samaa naista

Frendit-sarjasta on jo kauan aikaa, mutta Joeylla ja Chandlerilla on yhä naishuolia – tavallaan.

Sekä Matthew Perryn että Matt LeBlancin urat kärsivät supersuositun televisiosarja Frendien päätyttyä. Molemmat näyttelijät esiintyvät tänä vuonna uusissa tilannekomedioissa – joissa kumpikin on saman naisen perässä.

Andrea Anders näyttelee Perryn naisystävää miehen tähdittämässä komediassa, jossa urheiluagentti kärsii keski-iän kriisistä. Mr. Sunshinen ensi-ilta nähdään ABC-kanavalla helmikuussa. Anders sattuu myös näyttelemään LeBlancin tyttöystävää tämän uudessa komediassa Episodes, joka nähdään Showtime-kanavalla.

Todellisuudessa Anders ja LeBlanc seurustelevat. He tapasivat LeBlancin vanhassa tv-sarjassa Joey, joka oli Frendien jatkotuote. Sarja ei noussut suosioon, mutta LeBlancin tyttöystävää näytellyt Anders päätyi miehen rakkaaksi oikeassakin elämässä.

Episodes-sarjassa LeBlanc esittää roolihahmoa, jossa on myös häntä itseään. Sattumanvaraisuutta ei näyttelijöiden valinnasta voi syyttää: Perry kirjoittaa ja tuottaa Mr. Sunshinea, joten hänellä oli sanavaltaa hahmon naisystävää valittaessa.

Episodes on saanut vahvasti myönteisen vastaanoton katsojilta ja kriitikoilta.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja