Freelance-spermanluovuttaja reissaa pelastamassa naisia

Epäitsekästä vai ällöttävää? Keskiluokkainen, koulutettu mies myy spermaansa 50 punnalla.

Kun englantilaiselta Simon Watsonilta kysyy hänen lastensa lukumäärää, mies ei osaa vastata. Miehellä on kaksi poikaa epäonnistuneesta avioliitosta, sekä yksi tytär myöhemmin särkyneestä suhteesta.

Simonia voi hyvin kuvailla mieheksi, joka haluaa siittää niin monta naista kuin mahdollista, ja kadota sitten heidän elämästään, sillä hän toimii freelancer-spermanluovuttajana. Hän tarjoaa palvelua internetin keskustelufoorumeilla, joilla naiset voivat ottaa yhteyttä ja tehdä kaupat miehen siittiöistä.

Mies on lahjoittanut spermaansa yli 100 naiselle, ja tietää varmasti, että hänellä on lapsia Iso-Britannian lisäksi Australiassa, Puolassa, Espanjassa ja Etelä-Afrikassa.

Yli 50 prosenttia spermaa kaipaavista on lesbopariskuntia, ja 40 prosenttia sinkkunaisia, joiden biologinen kello kilkattaa kovaan tahtiin. 10 prosenttia on heteroseksuaaleja pariskuntia, jotka eivät voi hankkiutua raskaaksi omin avuin. Toisinaan miehen aikataulu on hyvinkin tiukka, kun mies matkustaa ovuloivien naisten perässä ympäri Englantia.

Ei tarkkoja kriteerejä äideille

Simon kertoo, ettei tupakoi, käytä lääkkeitä, syö roskaruokaa, saatikka juo alkoholia kovinkaan usein. Esimerkillinen mies ei kuitenkaan ole löytänyt onnea naissuhteista. Kahden epäonnistuneen liiton jälkeen treffailukaan ei ole lähtenyt kunnolla käyntiin, sillä useimmat naiset menettävät mielenkiintonsa kuullessaan Simonin ammatista.

Mies aloitti uransa hedelmällisyysklinikalla jo kymmenen vuotta sitten, mutta keskeytti sen tavattuaan toisen vaimonsa. Eron jälkeen mies jatkoi freelance-spermanluovuttajana.

– En tee tätä rahasta, vaan haluan auttaa ihmisiä, joilla ei ole varaa käydä hedelmällisyysklinikalla, kertoo Simon Daily Mailille.

Simon ei erityisemmin kysele siittämiensä naisten taustoja, mutta jos nainen olisi henkisesti epävakaa, hän kieltäytyisi luovuttamasta. Miehen mukaan sperman ostaminen on parempi keino tulla raskaaksi, kuin hankkia lapsi satunnaisen muukalaisen kanssa illanvieton jälkeen.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja