Floridalaismies suivaantui, kun työmiehet parkkeerasivat autonsa tämän pihan edustalle – nouti aseen ja aloitti ammuskelun

Floridassa Yhdysvalloissa pidätettiin keskiviikkona mies tämän järjestämän erikoisen mielenilmauksen jälkeen. Mies oli suivaantunut pihansa edustalle parkkeeratuista huoltoautoista niin, että oli ryhtynyt ammuskelemaan niitä käsiaseella, paikallinen uutiskanava WPLG kertoo.

Uutiskanavan haastattelemien viranomaisten mukaan teleoperaattori AT&T:n työntekijät olivat pysäköineet autot kadun varrelle, sillä lähistöllä tehtiin huoltotöitä.

Paikallinen 64-vuotias mies oli pahoittanut mielensä siitä, että autot olivat hänen pihansa edustalla ja käskenyt työmiehiä siirtämään niitä. Toivetta ei kuitenkaan kuultu. Tilanne eskaloitui, kun mies hävisi asuntoonsa ja palasi pian käsiaseen kanssa.

Paikalla olleen työmiehen kuvaamalla videolla näkyy, kuinka mies puhkoo toisen auton renkaat ampumalla ja tulittaa myös päin toista autoa.

WPLG:n mukaan kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, mutta ammuskelija pidätettiin ja häntä vastaan ollaan nostamassa syytettä.

Uutiskanavalle tapausta kommentoineen poliisin mukaan ammuskelija vaikutti luonteeltaan "hiljaiselta mieheltä".

– Jostain syystä jokin hänen sisällään napsahti tänään, poliisi totesi kanavan haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat