Mainos

Finnhits-tähtien keikkabussissa vitsit lentävät

Suomen konserttilavoja kiertää parhaillaan viiden suosikkilaulajan ainutlaatuinen kokoonpano, jossa urien yhteenlaskettu pituus on kunnioitettavat yli 200 vuotta.

Kyse on Finnhits-kiertueesta, joka on koonnut yhteisiin hittikonsertteihin rakastetut konkarit Dannyn, Tapani Kansan, Frederikin, Vicky Rostin ja Einin.

Laulajat tuntevat toisensa vuosikymmenten takaa, mutta nyt he kiertävät ensimmäisen kerran Suomea yhteisillä keikoilla, yhteisessä keikkabussissa. Vaikka jokaisella tähdellä on takana lukematon määrä keikkabussissa istumista, yhteinen matkanteko tuntuu silti mielekkäältä.

– Bussissa ja kiertueella on koukuttavaa käydä keskusteluja ja kuunnella toisten näkökulmia, kun täällä on vahvoja taitelijoita, jotka ovat selvinneet show-bisneksen kaikista vaikeuksista, kuvailee Danny yhteisiä matkoja.

Yhteisellä kiertueella on jo mm. muisteltu, kuinka Einin läpimurtobiisi "Yes Sir, alkaa poltaa" meinasi jäädä häneltä levyttämättä. Toivo Kärki sanoi sen levyttämistä ehdottaneelle Einille ensin, että "Lapin tyttö ei tämmöstä läähätystä laula".

Loputtomilla blondivitseillään kollegoita viihdyttävä Tapani Kansa kehuu myös Virve Rostia kovaksi vitsinkertojaksi. Kansan mukaan Frederik "räppää" omalla tyylillään kovia, sensuroimattomia juttuja, kun taas Danny filosofoi harkittuja ajatuksia. Kiertueen kuopusta – Einiä – Kansa kuvailee aina iloiseksi ja myönteiseksi ihmiseksi.

45 minuuttia -ohjelma pääsi Finnhits-tähtien mukaan todistamaan keikkabussin ainutlaatuista ja leppoisaa tunnelmaa.

45 minuuttia MTV3-kanavalla tänä iltana klo 20.

(MTV3)

Katso Ripsa Koskinen-Papusen juttu (45 minuuttia 28.11.2012)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.