Finnairin lennot Brysseliin peruttu – aamulento käännytettiin Amsterdamiin

Finnairin tiedotuksesta kerrotaan, että Brysseliin matkalla ollut aamulento on käännytetty Alankomaihin. 

Belgian kenttä on suljettu siellä sattuneen voimakkaan räjähdyksen vuoksi. 

Finnairin tiedotuksesta kerrotaan, että lentokentällä matkalla ollut Finnairin matkustajakone on käännytetty pois räjähdysalueelta.

– Helsingistä Brysseliin kello 7.30 lähtenyt matkustajakone on käännytetty ja se laskeutuu Amsterdamiin, Inka Ikonen Finnairin tiedotuksesta kertoo.

Ikonen kertoo, että Brysselistä Suomeen kello 07.30 lähtenyt matkustajakone ehti kuitenkin nousta ennen räjähdystä ja on matkalla Suomeen normaalisti.

Kaikki muut Brysseliin lähtevät lennot on peruttu.

Sky Newsin mukaan räjähdykset ovat tapahtuneet lähtöaulassa lähellä American Airlinesin vastaanottoa. Kuolleita on kymmeniä.

Ikonen ei osaa vielä sanoa, oliko lentokentällä Finnairin matkustajia räjähdyshetkellä. Hän ei myöskään vielä tiedä, onko suomalaisia loukkaantunut tai menehtynyt turmassa.

– En osaa sanoa, kuinka lähellä Finnairin lähtöselvityspiste oli räjähdysaluetta. Selvitämme paraikaa, oliko loukkaantuneiden joukossa matkustajiamme, Ikonen sanoo.

Oletko paikalla - kerro meille!

MTV Uutiset haluaa kuulla tarinasi. Voit myös laittaa meille kuvia ja videoita, jopa suoraa lähetystä tapahtumapaikalta.

*Sähköpostilla tiedot ja kuvat osoitteeseen kuvat@mtv.fi tai uutiset@mtv.fi

*Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa ja Twitterissä @MTVUutiset

*Voit soittaa numeroon 010 300 5454 

*Uutisvinkit saa toimitukseen myös sovelluksen kautta: http://www.mtv.fi/uutiset/uutisvinkki


Lue myös:

    Uusimmat