Mainos

Video: Ensihetket räjähdyksen jälkeen – Finnairin kyltti sankan savun keskellä

1:19

Brysselissä lentokentällä ja metroasemalla tapahtuneissa pommi-iskuissa on tänään kuollut jopa 34 ihmistä ja yli 130 on loukkaantunut.

Kaksi ensimmäistä räjähdystä sattui  Zaveentemin lentokentän terminaalissa yhdeksän jälkeen Suomen aikaa. Silminnäkijöiden mukaan Brysselin lentokentällä ammuttiin ennen räjähdyksiä.

Tuoreella videolla näkyy lentoasema heti räjähdyksen jälkeen. Heiluvalla videolla kuuluu ihmisten huutoja ja paniikkia. Sankka savu on peittänyt alleen koko lähtöaulan. Videolla näkyy myös, kuinka räjähdys on vaurioittanut kentän aulaa pahasti. Materiaalista näkyy, että räjähdyksen voimakkuus riitti tiputtamaan sisäkaton palasia alas.

Räjähdykset tapahtuivat lentoaseman kolmannessa kerroksessa. Mediatietojen mukaan toinen räjähdyksistä tapahtui lähellä American Airlinesin ja Brussels Airlinesin tiskejä, toinen sitä vastapäätä olevan Starbucks-kahvilan ulkopuolella.

Videolla näkyy myös vilaus Finnairin lähtöselvityksen kyltistä. Finnairin tiedotuksesta ei aiemmin osattu kertoa, räjähtikö pommi  Finnairin lähtöselvityksen vieressä. 

Lentoaseman lisäksi myös Maelbeekin metroasemalla tapahtui isku, jossa on kuollut ainakin 15 henkeä. Isku tapahtui noin tunti lentoasemaiskun jälkeen metroasemalla, joka on lähellä Euroopan komission päärakennusta ja Euroopan unionin ministerineuvostoa.


0:34

0:59

1:28

9:37

Oletko paikalla - kerro meille!

MTV Uutiset haluaa kuulla tarinasi. Voit myös laittaa meille kuvia ja videoita, jopa suoraa lähetystä tapahtumapaikalta.

*Sähköpostilla tiedot ja kuvat osoitteeseen kuvat@mtv.fi tai uutiset@mtv.fi

*Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa ja Twitterissä @MTVUutiset

*Voit soittaa numeroon 010 300 5454 

*Uutisvinkit saa toimitukseen myös sovelluksen kautta: http://www.mtv.fi/uutiset/uutisvinkki

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.