Mainos

Iskut sekoittivat suomalaismepin lentomatkan: "Saimme tiedon puoli tuntia ennen laskeutumista"

SDP:n europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri matkusti Finnairin lentokoneessa, joka joutui laskeutumaan Amsterdamiiin Brysselin räjähdysten takia.

– Saimme tiedon puoli tuntia ennen laskeutumista, että Brysselin lentokenttä on kiinni. Nyt olemme koneessa ja olleet yhteydessä läheisiimme, sillä tiedot iskuista leviää nopeasti, Kumpula-Natri kertoo. 

Kumpula-Natri kertoo olevansa järkyttynyt Brysselin tapahtumista, sillä hän on pitänyt lentokenttää turvallisena paikkana.

Tapahtumat osuvat lähelle hänen arkeaan.

–  Tuntuu pahalta, että tämä kohdistuu lentokenttään, jonka olen mieltänyt turvalliseksi. Meidän perheemme lentää viikoittain ja käymme kentällä enemmän kuin tapaamme ystäviä, hän sanoo.

Kumpula-Natrin perheeseen kuuluu hänen lisäkseen mies ja kaksi alakouluikäistä lasta. Kumpula-Natri on helpottunut perheensä puolesta, jotka jäivät viettämään pääsiäislomaa Vaasaan.

Suomalaismepin oli tarkoitus osallistua tänään Euroopan parlamentin ja EU:n itäisen alueen, Euronest-verkoston kokoukseen Brysselissä. Hän kertoo palaavansa todennäköisesti Amsterdamiin laskeutuneella koneella takaisin Helsinkiin. 

Oletko paikalla - kerro meille!

MTV Uutiset haluaa kuulla tarinasi. Voit myös laittaa meille kuvia ja videoita, jopa suoraa lähetystä tapahtumapaikalta.

*Sähköpostilla tiedot ja kuvat osoitteeseen kuvat@mtv.fi tai uutiset@mtv.fi

*Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa ja Twitterissä @MTVUutiset

*Voit soittaa numeroon 010 300 5454 

*Uutisvinkit saa toimitukseen myös sovelluksen kautta: http://www.mtv.fi/uutiset/uutisvinkki

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.