Finnair aloittaa luomuruoan tarjoamisen lennoillaan

Luomuruuasta on tullut nyt myös taivaallista tarjottavaa. Lentoyhtiö Finnair aloitti lauantaina luomuaterioiden tarjoamisen Helsingistä lähtevillä New Yorkin, Pekingin, Tokion, Pariisin ja Rooman lennoillaan. Luomumenu on tarjolla lounas- ja päivällisaikaan lentojen turistiluokissa. Tarjoilusta vastaavan osastopäällikkö Olli Karvosen mukaan Finnair hyödyntää luomuraaka-aineita ateriatarjoilussaan nyt ensimmäistä kertaa. Tällä erää Finnairin luomuruokatarjoilu kestää viikon ajan eli kuluvan viikon lauantaihin saakka. Viikon aikana luomuruokaa pääsee maistelemaan kaikkiaan noin 6000 lentomatkustajaa.

Taivaallisen luomumenun alkupalaksi tarjotaan fetajuustoa ja salaattia, pääruokana on mustapapuporsaspataa ja kauden vihanneksia ja jälkiruuaksi marjapiirakkaa vanilijakerman kera. Lentomatkustajat saavat tietoa tarjolla olevasta erikoismenusta matkustamossa jaettavista menukorteista, joissa on lyhyesti kerrottu luomuraaka-aineista ja niiden tunnuksena käytettävästä Luomu-merkistä.

Osastopäällikkö Karvonen toteaa, että Finnair hakee nyt toteutettavalla tarjoilulla kokemuksia jatkoa varten. - Katsomme miten tarjoilu onnistuu ja miten asiakkaat suhtautuvat, ja teemme johtopäätökset sen perusteella. Uskon kyllä, että luomuruualla on Finnairin ateriatarjoilussa sijansa varmasti tulevaisuudessakin, Karvonen sanoo. Hänen mukaansa matkustajilta ei ole vielä ehtinyt tulla palautetta lauantaina käyttöön otetusta luomumenusta, mutta yrityksen sisällä se on jo herättänyt runsaasti myönteistä keskustelua. (Lähde: Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja