FIA kielsi Mercedes-pomo Toto Wolffin poikkeavan ratkaisun – "Tämä täytyy ottaa vakavasti"

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on nähty F1-kauden alussa varikolla omintakeinen kasvoja suojaava visiiri päässään. Enää hän ei saa käyttää sitä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– FIA (Kansainvälinen autoliitto) ei ottanut kasvosuojustani hyvin vastaan. Se ei täyttänyt vaatimuksia, Wolff kertoi GrandPX.newsin mukaan.

– Siksi olen palannut maskeihin, joita kaikki muut käyttävät, Wolff viittaa pienempiin, suun ympärille asetettuihin suojaimiin.

Wolffilla ei ole sanojensa mukaan vaikeuksia sulattaa FIA:n päätöstä.

– Minusta tämä täytyy ottaa vakavasti, ja olen aina ottanut. Ajattelin, että suojus oli hyvä vaihtoehto, koska sen kanssa näkee paljon paremmin.

– Säännöt ovat kuitenkin sääntöjä, ja olen iloinen, että ylipäätään kilpailemme. Jos minun täytyisi pitää Pamperseja (vaippoja) nenälläni, tekisin sen. Mitä ikinä tämä vaatii.

Wolffin luotsaama mestaritalli on ollut kauden alussa vahvassa lennossa. Valtteri Bottas johtaa kuljettajien MM-sarjaa kuudella pisteellä ennen Mercedes-tallikaveriaan Lewis Hamiltonissa, ja Mercedes on lisäksi valmistajien pistetaulukossa ylivoimaisesti piikkipaikalla.

Lue myös:

    Uusimmat