Ferrari-pomo pitää Playstationia uhkana

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene kommentoi Austinissa, että Formula ykkösten olisi jatkossa otettava peliteollisuuden tuomat haasteet vakavasti.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

ESports kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Formula ykköset on lähtenyt elektroniseen urheiluun mukaan, mutta elektroninen urheilu itsessään kilpailee ihmisten vapaa-ajasta myös F1:n kanssa.

– Kilpailijoitamme tänään, ainakin minun mielestäni, ovat Playstationit. Jos katsotte Gran Turismoa, tulisi meidän kiinnittää huomiomme kilpailijoihimme. Nykypäivänä tarjolla on valtava määrä viihdettä ja on otettava kaikki huomioon, toteaa Arrivabene.

Arrivabene painottaa, että Formula ykkösten on kohennettava viihdearvoaan.

– Onko Playstation kilpailijamme? Mielestäni on. Miten Playstation päihitetään? Täytyy kehittää jotain mielenkiintoisempaa, varmaankin, hän sanoo.

Peliteollisuus kehittyy jatkuvasti. Miten Arrivabene kehittäisi F1:n viihdearvoa?

– Yksityiskohtaista vastausta tähän on vaikea antaa, mutta täytyy kiinnittää huomio viihdeteollisuuteen ja tänään se on paljon suurempaa kuin vuosia sitten, toteaa Arrivabene.

Jalkapalloseura Juventuksessa toimivan Arrivabenen mielestä jalkapallo on onnistunut haasteessa Formula ykkösiä paremmin.

– Antakaa minun alleviivata jalkapallo. Heillä on yhä merkittäviä katsojalukuja, vaikka hekin joskus kohtaavat kriisejä, toteaa Arrivabene.



Lue myös:

    Uusimmat