Ferrari-pomo harmitteli ongelmia: Maksoimme kovan hinnan

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene oli harmissaan siitä, ettei Ferrari venynyt voittoon sunnuntaina ajetussa Espanjan F1-osakilpailussa.

Ferrarille avautui tilaisuus, kun Mercedeksen Lewis Hamilton ja Nico Rosberg kolaroivat ulos kisasta heti ensimmäisellä kierroksella. Kimi Räikkönen yritti pitkään päästä ohi voiton ottaneesta Red Bullin Max Verstappenista, mutta joka kierroksella nuori hollantilainen sai Räikköstä paremman vauhdin pääsuoralle, eikä Räikkönen onnistunut kiihdyttämään Ferrariaan Red Bullin rinnalle.

- Meidän pitää olla realistisia ja hyväksyä se tosiasia, että jos molemmat Mercedekset olisivat olleet kisassa, tulos olisi ollut erilainen. Meillä oli mahdollisuus, mutta emme onnistuneet hyödyntämään sitä, Arrivabene kertoi Ferrarin nettisivuilla.

Räikkönen ja Sebastian Vettel starttasivat kisaan vasta kolmannesta rivistä Red Bullin Verstappenin ja Daniel Ricciardon takaa, kun aika-ajo ei ollut mennyt tallilta nappiin lauantaina.

- Vaikka automme oli nopea radalla, meidän piti maksaa kova hinta aika-ajon ongelmistamme. Samat ongelmat nousivat esiin myös kisan aikana. Meidän pitää nyt tarttua näihin ongelmiin ja mennä eteenpäin, Arrivabene painotti.


Lue myös:

    Uusimmat