Ferrari korjaa tallipomon sanoista tehtyä uutista – "Hän ei koskaan maininnut sitä"

Ferrari on oikaissut The Guardianin tekemää Mattia Binotton haastattelua. Ferrari ei suinkaan ole harkinnut jättävänsä F1-sarjaa, vaikka brittilehti niin antoi otsikossaan ensin ymmärtää.

The Guardian kirjoitti haastattelussaan Ferrarin harkitsevan vakavasti F1-sarjan jättämistä, jos ensi kaudella voimaan astuva kulukatto lasketaan liian alhaiseksi. Ferrari lähetti torstaina medialle oikaisun Binotton lausunnosta.

– Haluamme selventää, mitä Mattia sanoi keskiviikkona The Guardianin haastattelussa. Hän ei koskaan maininnut sitä, että Ferrari jättäisi F1:n, oikaisussa todetaan.

Ferrari on vastustanut kulukaton laskemista, koska pahimmillaan perinteikäs italialaistalli joutuisi tästä syystä irtisanomaan jopa satoja työntekijöitään. Ferrarin mukaan Binotto tarkoitti lausunnollaan sitä, että Ferrari haluaa pysyä F1-sarjassa, eikä harkita edes muita vaihtoehtoja.

– Emme halua asemaan, jossa joutuisimme edes pohtimaan muita vaihtoehtoja. Jos kulukattoa lasketaan vielä rajusti, tämä vaarantaa satoja työpaikkojamme, oikaisussa sanotaan.

Lue myös:

    Uusimmat