F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ferrari korjaa tallipomon sanoista tehtyä uutista – "Hän ei koskaan maininnut sitä"

1:43
Videolla McLaren-tallin pomo Zak Brown esittää huolensa koko F1-sarjan tulevaisuudesta.

Ferrari on oikaissut The Guardianin tekemää Mattia Binotton haastattelua. Ferrari ei suinkaan ole harkinnut jättävänsä F1-sarjaa, vaikka brittilehti niin antoi otsikossaan ensin ymmärtää.

The Guardian kirjoitti haastattelussaan Ferrarin harkitsevan vakavasti F1-sarjan jättämistä, jos ensi kaudella voimaan astuva kulukatto lasketaan liian alhaiseksi. Ferrari lähetti torstaina medialle oikaisun Binotton lausunnosta.

– Haluamme selventää, mitä Mattia sanoi keskiviikkona The Guardianin haastattelussa. Hän ei koskaan maininnut sitä, että Ferrari jättäisi F1:n, oikaisussa todetaan.

Ferrari on vastustanut kulukaton laskemista, koska pahimmillaan perinteikäs italialaistalli joutuisi tästä syystä irtisanomaan jopa satoja työntekijöitään. Ferrarin mukaan Binotto tarkoitti lausunnollaan sitä, että Ferrari haluaa pysyä F1-sarjassa, eikä harkita edes muita vaihtoehtoja.

– Emme halua asemaan, jossa joutuisimme edes pohtimaan muita vaihtoehtoja. Jos kulukattoa lasketaan vielä rajusti, tämä vaarantaa satoja työpaikkojamme, oikaisussa sanotaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja