Mainos

Fergien poikkeuksellinen tulkinta kansallislaulusta tyrmättiin – laulaja puolustautuu: "Olen taiteellinen riskien ottaja"

Poptähti Fergie on pahoillaan yliampuvasta tulkinnastaan Yhdysvaltain kansallislaulusta

Yhdysvaltalainen poplaulaja Fergie sai aikaan ristiriitaisia tunnelmia sunnuntaina 18. helmikuuta, kun hän esitti hidastempoisen, jatsahtavan tulkinnan Yhdysvaltain kansallislaulusta NBA:n tähdistöottelussa. 42-vuotias laulaja esitti mielipiteitä jakaneesta esityksestään virallisen anteeksipyynnön seuraavana päivänä. 

– Olen aina ollut kunnioitettu ja ylpeä, kun olen saanut esittää kansallislaulun, ja eilen illalla halusin yrittää jotain erityistä NBA:n tähden. Olen taiteellinen riskien ottaja, mutta selkeästi tämä tulkinta ei onnistunut halutulla tavalla. Rakastan tätä maata ja rehellisesti yritin parhaani. 

Fergie esitti kansallislaulu Star Bangled Bannerista hyvin aistillisen tulkinnan ja venytti lähes jokaista ääntää jatsahtavasti. Esitys herätti erilaisia tunteita niin kotikatsomoissa kuin paikan päällä. 


– Se ei itseasiassa kuulostanut aluksi niin pahalta. Kaikki yrittivät päästä selvyyteen siitä, mitä oli oikein tapahtumassa, että onko hän aikeissa vaihtaa toiseen lauluun? Sitten hän alkoi laulamaan kaikkia niitä äänialoja ja se homma meni vaan alamäkeen, eräs paikalla ollut kertoo. 

Ajoittain Fergie tuntui kamppailevan osuakseen joihinkin nuotteihin. Hän lopetti esityksen vaikuttavalla vibratolla ja totesi areenalle, että on aika pelata koripalloa. 

Esityksen aikana kamerat taltioivat lukuisia paikalla olleiden ilmeitä niin kentältä kuin yleisöstäkin. 

– Pelaajat ja julkimot vaikuttivat yllättyneiltä hänen tulkinnastaan kansallislaulusa. Esityksen jälkeen hän (Fergie) ei vaikuttanut itse olevan hämmentynyt, toinen paikalla ollut kertoo.

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.