Mainos

Facebookissa levisi tieto puistojuhlasta – osallistujilta ryösteltiin omaisuutta

Helsingin Alppipuistossa tapahtui useita ryöstöjä ja yksi ryöstönyritys myöhään eilisiltana.

Alppipuistoon oli kokoontunut runsaasti nuoria, koska yhteisöpalvelu Facebookissa oli levinnyt tieto paikalla järjestettävästä tilaisuudesta, jossa olisi dj soittamassa musiikkia. Varsinainen tilaisuus kuitenkin peruttiin, mutta paikalle oli kerääntynyt silti jopa satoja nuoria.

Hätäkeskukseen alkoi tulla kello 23 jälkeen useita ilmoituksia, joiden mukaan puistossa on tapahtunut useita ryöstöjä. Kaikki ryöstöjen uhrit kertoivat, että tekijöinä olisi ollut 6-8 henkilöstä koostunut miesporukka.

Uhreilta oli viety pahoinpitelemällä muun muassa älypuhelimia, pieniä summia käteistä rahaa ja yhdeltä jopa toinen kenkä. Yhtä ryöstöuhria oli lyöty nyrkillä poskeen. Toinen uhri oli kaadettu maahan kurkusta kiinni pitämällä ja tämän jälkeen potkittu kylkeen ja käteen.

Yhden ryöstöyrityksen aikana paikalle oli tullut tekijöiden tuttava, joka oli estänyt rikoksen.

Poliisipartio tavoitti kolme epäiltyä Alppipuistosta. Kaksi heistä on 18-vuotiaita ja yksi on 17-vuotias.

Useita tekijöitä sekä ryöstettyä omaisuutta on yhä kateissa. Tapahtumista jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteys poliisiin numeroon 071-8775479.

Asiaa tutkitaan toistaiseksi neljänä ryöstönä ja yhtenä ryöstön yrityksenä. Poliisin mukaan uusia ilmoituksia samankaltaisista teoista saattaa vielä ilmaantua.

Helsingin poliisin mukaan tilanne Alppipuistossa oli tapahtumahetkellä hyvin sekava runsaan väkijoukon ja rajallisen poliisimäärän takia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.