Facebook Messenger saa nyt WhatsAppista tutun viestien perumistoiminnon – tosin yhdellä huomattavalla erolla

Facebook Messengerin käyttäjillä on jatkossa kymmenen minuuttia aikaa perua viestinsä, jotka he ovat lähettäneet sovelluksessa, uutisoi muun muassa The Verge.

Facebook Messenger on saamassa uuden ominaisuuden, jonka myötä jo lähetetyt viestit voi poistaa kymmenen minuutin kuluttuessa lähettämisestä.

Ominaisuus on kätevä, jos esimerkiksi huomaa, että on lähettänyt viestin väärälle henkilölle tai tajuaa, ettei välttämättä tarkoitakaan sitä, mitä lähetettyyn viestiin on kirjoittanut.

Teknologiasta aktiivisesti twiittavaa Matt Navarra huomasi ominaisuuden listattuna iOS:in Facebook Messengerin 191.0 version "tulossa pian"-muistiinpanoissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa en täältä.

– Mielenkiintoista… Facebook Messengerin kauan odotettu viestien poisto -ominaisuus antaa vain 10 minuutin ikkunan viestien poistamiseen keskustelusta, Navarra twiittasi.

Aika on lyhyt, jos verrataan Facebookin omistamaan WhatsApp-viestinsovellukseen, jossa vastaava ominaisuus on ollut jo pidemmän aikaa. WhatsAppissa viestin poistamiseen on aikaa jopa tunti.

Facebook Messengerin viestienpoisto-ominaisuus on ollut tapetilla huhtikuusta lähtien, kun Facebook myönsi poistaneensa kaikessa hiljaisuudessa yhtiön toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin lähettämiä viestejä.

Lähteet: Twitter, The Verge, Cnet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja