F1-väki aseellisen ryöstön kohteena viime vuonna – talli lisäämässä omia turvatoimia Brasilian GP:ssä

Formula ykkösten Force India -talli ottaa tosissaan Brasilian GP:n turvallisuusuhat. India reagoi viime vuoden tapauksiin lisäämällä omia turvatoimia. 

Videolla Force Indian tallipäällikön mietteitä Meksikon GP:n jälkeen. 

Brasilian GP:n turvajärjestelyt aiheuttavat päänvaivaa formulatalleille. Viime vuoden GP:ssä Pirelli ja McLaren keskeyttivät testinsä sen jälkeen, kun Mercedeksen työntekijät olivat joutuneet aseellisen ryöstön kohteeksi. 

Järjestäjät ovat luvanneet F1-talleille parempi turvatoimia, mutta ainakaan Force Indialle se ei riitä, vaan he aikovat lisätä itse turvahenkilöstön määrää. Tallipäällikkö Otmar Szafnauer suhtautui asiaan tiukasti Racefans.net -sivuston haastattelussa. 

– Olemme olleet onnekkaita vuosien saatossa, koska meille ei ole tapahtunut mitään. Otamme kuitenkin asian vakavasti, Szafnauer sanoi. 

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Force India ei käytä radan ulkopuolella tallin busseissa tunnistettavia tallin logoja. Henkilöstö aikoo liikkua "normaaleissa" vaatteissa. 

– Olemme tehneet kaiken välttääksemme huomiota. 

Force Indian henkilökunta joutui vaaratilanteeseen vuonna 2012 Bahrainin GP:ssä, kun tallin pakettiauton läheisyydessä räjäytettiin polttopullo. 

Lue myös:

    Uusimmat