F1-kuski suuntasi baariin kesken kiivaimpien sopimusneuvottelujen – yllätyspäätös alkoi muhia seuraavana päivänä

Viime kauden lopulla Red Bullilta yllättäen Renault’lle lähtenyt Daniel Ricciardo paljastaa käyneensä pitkälle vietyjä neuvotteluita myös McLarenin F1-tallin kanssa. Lopullinen päätös tulevasta suunnasta syntyi baari-illan jälkeen.

Ricciardolle tarjottiin jatkoa Red Bullin tiimissä, mutta hän teki nopean ratkaisun jo kauden 2018 kesätauon aikana ja tarttui ranskalaisvalmistajan kahden vuoden sopimustarjoukseen.

Renault’n iskukyky on ollut heikkoa, joten Ricciardon päätös herätti ihmetystä. Australialainen kertoo nyt, mitä vuoden takaisen Unkarin GP:n aikaan tapahtui.

– Muistan tulleeni viikonloppuun sillä ajatuksella, että oli jo pikkuisen selvää, mitä tulee tapahtumaan ja mihin päädyn, mutta kun viikonloppu eteni perjantaina ja lauantaina, totesin, että ”okei, jotkut tiimin painostavat minua todella ja tarvitsevat vastauksia”, Ricciardo kertoo Autosportille.

Asiat lähtivät tässä kohtaa etenemään ja McLaren putosi pois vaihtoehtojen joukosta.

– Sunnuntai-iltana meidän piti alkaa todella tehdä päätöksiä, ja mietin, että ”minäpä lähden vain ulos, otan muutaman drinkin ja ehkä löydän vastaukseni muutaman ystävän seurassa”.

– Sitten maanantaina kaikki alkoi lähteä liikkeelle vähän enemmän.

Päätös oli valmis seuraavana keskiviikkona, kun Ricciardo oli matkalla Yhdysvaltoihin.

– Kun laskeuduin, ajattelin, että ”okei, keltamustiin”, hän kertoo prosessistaan.

Lue myös:

    Uusimmat