F1-kuski ryöstettiin EM-finaalin jälkeen – poliisi teki kiinnioton, avaintodistaja yhä kateissa

11:29
Finaalitappio Italiaa vastaan laukaisi rajuja reaktioita Englannissa.

F1-kuski Lando Norrisin ryöstämisestä jalkapallon EM-loppuottelun jälkitunnelmissa epäilty mies on otettu kiinni Liverpoolissa, kertoo Suur-Lontoon poliisilaitos.

Norris, 21, oli kävelemässä myöhään sunnuntai-iltana 11. heinäkuuta autolleen Lontoon Wembleylla pelatusta Englannin ja Italian välisestä EM-loppuottelusta, kun kaksi miestä kiinnitti huomionsa häneen.

Miehet aloittivat keskustelun Norrisin kanssa, hyökkäsivät tämän kimppuun ja toinen heistä vei F1-kuskin Richard Mille -merkkisen kellon toisen pidellessä kiinni uhrista.

Suur-Lontoon poliisi kertoo nyt tiedotteessaan, että tapaukseen liittyen on tehty kiinniotto viikkoa tapahtuman jälleen. 24-vuotias mies napattiin kiinni ryöstöstä epäiltynä Liverpoolissa viime sunnuntaina.

– Hänet vapautettiin takuita vastaan ja määrättiin palaamaan ilmoitettuna päivämääränä elokuun puolivälissä. Tutkijat haluavat yhä kuulla lisätietoja keneltä tahansa, joka oli pysäköintialueella tapahtumahetkellä, poliisi tiedotti RacingNews365-sivuston mukaan.

Tiedotteen mukaan ryöstöpaikalla poliisille oli ilmoittautunut silminnäkijä, joka oli kertonut teon tallentuneen hänen autonsa kojelautakameraan. Silminnäkijä oli kuitenkin poistunut paikalta jättämättä lisätietoja asiasta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja