F1-konkari turhautunut tallinsa kierteeseen – "Muut tekevät parempaa työtä"

F1-sarjan konkarikuski Felipe Massa on turhautunut Williams-tallin tämänhetkiseen kehityskäyrään.

Bakussa kesäkuun puolivälissä Massa ja tallitoveri Lance Stroll taistelivat kärkisijoista ja Stroll oli maalissa kolmas, mutta sen jälkeen touhu on ollut tervanjuontia. Bakun jälkeisissä neljässä aika-ajossa Williams-auto on päässyt vain kerran ykkösosiosta eteenpäin.

MAINOS

Belgian F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Belgian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Massalla meni Spassa koko perjantai ohi ulosajon seurauksena, mutta hän ei usko, että useampi ajettu kierros olisi auttanut häntä tänään 16 sijaa parempaan.

– Rehellisesti sanottuna ymmärsin rataa oikealla vähäiselläkin ajamisella. Auto on kaikki, mitä meillä on. En ole tyytyväinen suorituskykyyn auton pitoon tällä hetkellä. Aika oli melko hyvä, mutta se ei riitä niihin sijoihin, mitä odotamme, Massa murehti.

– Se osoittaa, että muut tekevät paljon parempaa työtä kuin me. He parantavat ja me emme paranna oikeaan suuntaan. Sarja on pitkä, autoa pitää kehittää, mutta ei näytä siltä, että tekisimme samaa kuin muut, Massa linjasi.

Eilisen vauhdikas ulosajo tuntui Massan 36-vuotiaassa kehossa vielä aika-ajossa.

– Minulla oli vähän kipua niskassa ja selässä. Se oli pahempi eilen illalla ja parantui täksi päiväksi, eli huomenna on varmasti parempi. Kisasta tulee vaikea, mutta teemme kaikkemme.

Williams oli kausilla 2014 ja 2015 Massan ja Valtteri Bottaksen johdolla valmistajien sarjassa kolmas, viime kaudella tiimi tippui viidenneksi ja on samalla sijalla tällä hetkellä. Force Indian neljänteen sijaan on kuitenkin matkaa 60 pistettä ja Toro Rosso on takana vain kahden pinnan päässä.

Lue myös:

    Uusimmat