F1-huhujen keskellä oleva Valtteri Bottas julkaisi uudesta sopimuksesta vihjailevan kuvan – esitteli sitten tuliterän super-Mersunsa: "Uusi auto -päivä"

Valtteri Bottaksen jatko ja Mercedeksen kuskipaikan kohtalo ovat tällä hetkellä F1-maailman kuumimpia perunoita. Suomalaiskuski julkaisi tilanteesta vihjailevan kuvan.

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on havitellut jatkopaikkaa tallissa, mutta yleinen näkemys on kääntynyt suosimaan nuorta haastajaa George Russellia ensi kauden kuskipariksi Lewis Hamiltonille.

Päätös ei tietenkään ole suuren yleisön käsissä, ja Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan ratkaisu on jo tehty, mutta julkistuksen kanssa pitää odottaa kaikkien palasien loksahtamista kohdalleen.

Tarkemmin ilmaistuna Wolff haluaa varmistaa, että rannalle jäävä kuski, Russell tai Bottas, saa sopimuskuvionsa kuntoon ensi kaudeksi.

Jos Mersu-kuviosta rannalle jäävä kuski on Bottas, kuskijulkistusrulettia voi odotella alkavaksi piakkoin. 32-vuotias nastolalainen julkaisi nimittäin Instagramin tarinaosiossa kuvan, joka vihjaa vahvasti sopimuksen syntyneen.

Bottaksen kotikaupungissa Monacossa otetussa kuvassa pöydällä komeilee paperi ja metallinen täytekynä.

Jos Bottas joutuu lähtemään Mercedekseltä, hänen uskotaan siirtyvän ensi kaudeksi Alfa Romeon tai Russellin nykyisen tallin Williamsin riveihin.

Bottaksen somepäivä ei kuitenkaan päättynyt edellä kuvattuun julkaisuun, vaan hetkeä myöhemmin hän esitteli seuraajilleen tuliterän super-Mersunsa.

– Uusi auto -päivä, Bottas hehkutti.

Urheiluauto on mallia Mercedes-AMG GT Black Series. Rajoitetusti saatavilla olevan ökyauton kerrotaan olevan älyttömin katuauto, jonka Mersu on koskaan valmistanut.

Lue myös:

    Uusimmat