F1-aika-ajoissa hurja vaaratilanne – Charles Leclerc oli ajautua täysiä päin Sebastian Vetteliä: "Toivottavasti hän on kunnossa"

Venäjän GP:n aika-ajot saivat ylimääräistä väriä, kun Ferrarin Sebastian Vettel ajautui vauhdilla päin seinää. Tämän jälkeen Vettel kimposi takaisin radalle, minkä yhteydessä takaa tullut Charles Leclerc oli ajautua häntä päin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP suorana 25.-27.9.
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren suoratoistopalvelu vapaasti katseltavissa 25.-27.9.

Vettel ajautui ulos radan neljännessä mutkassa. Saksalaiskuljettaja menetti autonsa hallinnan, kun hän leikkasi kanttareiden yli. Tästä hän ajautui kylki edellä seinään.

Ferrarin toinen kuljettaja Charles Leclerc saapui hetken päästä paikalle. Leclerc joutui pujottelemaan nopeavauhtisessa mutkassa Vettelin irronneen etusiiven ja saksalaiskuskin auton välistä.

Vaaratilanne oli aito, sillä Leclerc joutui tekemään nopean väistöliikkeen.

– Se oli aika pelottava tilanne, Leclerc myönsi aika-ajon jälkeen.

– Toivottavasti hän on kunnossa, eikä mitään pahempaa sattunut, Leclerc jatkoi.

Vettelin ulosajo toi radalle punaiset liput. Leclerc yritti sen jälkeen vielä parantaa aikaansa. Yritys meni kuitenkin piloille, kun Renaultin Esteban Ocon roikkui hänen takasiiven tuntumassa.

– He kertoivat, että hän on ihan imussani. Ja aloin sitten ihmettelemään asiaa, koska luulin, että minulla olisi ollut isompi ero häneen. Ja nyt olen vihainen, koska sekaannuksen takia en pystynyt kunnolla parantamaan aikaani, Leclerc selitti. 

Monacolainen lähtee sunnuntain kisaan ruudusta 11.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja