Ex-Salkkarit-tähti Johanna Puhakka hikoili tenniskentällä – kirosanoja lenteli: "Onneks tennispimukuvia voi ottaa, vaikka vaan 50% syötöistä menee ruutuun"

Ex-Salkkarit-tähti on ottanut ilon irti kesästä. 

Entinen Salkkarit-tähti Johanna Puhakka on ottanut ilon irti Suomeen rantautuneesta kesästä. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa ulkokentällä tennismaila kädessään, sortsit ja toppi päällään. Puhakka kuitenkin myöntää, ettei hänen pelinsä ole mennyt niin kuin Strömsössä. 

Puhakka kertoo, kuinka pelit sujuivat.

– Eilen pääsin esittämään mun koko kirosanarepertuaarin pelikavereille, tänään lyönnit sujui jo vähän paremmin ja pärjättiin vaan muutamalla noitumisella. Onneks tennispimukuvia voi ottaa vaik vaan 50% syötöistä menee ruutuun, hän kirjoittaa. 

(Jos et näe kuvaa, niin voit sen katsoa täältä. )

Puhakka kertoi vastikään palanneensa Suomeen Iso-Britanniasta, kun hänen koulunsa sulki ovensa koronapandemian vuoksi. 

– Hain kaikessa hiljaisuudessa East 15 Acting School -nimiseen kouluun maisteriohjelmaan (joka on rankattu Brittien top 3 kouluksi opiskella draamaa ja tanssia). Ja perkele pääsin, nainen kirjoitti tuolloin blogissaan.

Puhakka kertoikin toukokuussa Instagramissaan kaipaavansa takaisin koulun penkille. 

– Kylmiä luokkahuoneita, paskaa kahvia, kokolattiamattoja ja tehottomia suihkuja. Kauhee ikävä päivittäisiä ihmiskontakteja, opettajia ja luokkakavereita. Tiettyjä rutiineja ja sitä vatsan sekasin saavaa jännitystä ennen laulutunteja ja sitä että on ihan sairaan poikki, mutta silti tosi onnellinen. 

Lue myös:

    Uusimmat