Ex-hiihtäjä Virpi Sarasvuo paljastaa tavoitteensa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa

4:30
Katso Virpi Sarasvuon ja Sami Heleniuksen mietteitä.

Virpi Sarasvuo lähti innoissaan mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi starttaa räjähtävästi lauantaina 5. syyskuuta 12 tanssiparin voimin. Kisaan lähtee myös koko Suomen tuntema hiihdon moninkertainen maailmanmestari ja olympiamitalisti Virpi Sarasvuo. Sarasvuolle kilpaileminen on tuttua ja TTK-ohjelmaan hän lähteekin odottavin mielin.

– Viime kausi oli niin mielettömän upea! Päässä on sellainen iloinen sekamelska, että apua mitä menin tekemään ja samalla – alkaisipa meidänkin tanssit jo! Henkilökohtainen tavoitteeni on oppia mahdollisimman monta tanssia. Olen sellainen wannabe-tanssija, hän nauraa. 


Sarasvuo kertoo aktiiviurasta kertyneen monipuolisen työkalupakin, jonka opeista hän uskoo olevan apua kiivaan kilpailun kyydissä, vaikkei naisella varsinaista tanssitaustaa ole.

– Koitan ajatella, että siitä lähdetään, missä ollaan. Suhtaudun kisaan intohimoisena oppimisprosessina, johon lähden rohkeasti ja täysillä, hän pohtii. 

Sarasvuon tanssipari Sami Helenius on kisannut jo kahdeksan kertaa TTK-lavalla. Voittoa ei vielä ole, joten hän haaveileekin, että nyt maailmanmestarin kanssa mennään kirkkaimmalle mitalille.

– Virpin huippu-urheilutaustasta on tietenkin tässä apua. Hän tietää kuka on: tuntee kehonsa ja sen voimavarat. Sitten tämä kaikki pitää vielä valjastaa tanssiin mukaan – tehdä siitä show ja ennen kaikkea pitää hauskaa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja