Euroviisuvoittaja Loreen yllättyi kosinnasta

Ruotsin euroviisuedustaja ja tämän vuoden voittaja Loreen koki lentokentällä erikoisen yllätyksen.

Ruotsille viisut voittanutta Loreenia oli suuri fanijoukko vastassa jo heti lentokentällä. Fanien joukossa innokkaana neitosen saapumista odotti myös 17-vuotias Albin Torsson. Torssonilla olikin aivan oma yllätyksensä viisuvoittajalle, kertoo Aftonbladet-lehti. Superfaniksi luokiteltu Albin odotti Loreenia kyltti kädessään, jossa luki Loreen, mene kanssani naimisiin.

Torsson on ihaillut Loreenia jo pitemmän aikaan. Lehdelle nuorukainen kertoo ihastuneensa Loreeniin jo vuonna 2004 , kun neitonen esiintyi Ruotsin Idolissa.

– Mutta viime Melodifestivalen-laulukilpailun aikaan, minä jäin koukkuun aivan tosissani, Torsson sanoo lehdelle.

Loreenilla kesti kuitenkin hetki huomata kyltti kaiken median ja fanien keskeltä. Torssonin kahdeksan vuoden odotus kuitenkin palkittiin, kun Loreen vihdoin näki hänen kylttinsä ja otti miekkosen kainaloonsa.

– Eli sinä siis olet minun unelmieni prinssi, Loreen naurahtaa yllättyneenä nuorukaiselle.

Sen suuremmitta puheitta Loreen ja hänen nuori kosijansa alkoivat leikkimielisesti suunnitella häitään. Kun laulajattarelta kysyttiin, mitä mieltä hän on saamastaan vastaanotosta neitonen vastasi näin:

– Luulin, etten pääse edes treffeille ja nyt olen jo naimisissa. Aivan hullua, Loreen naurahti.

– Jos aivan tosissani olen, tämä vastaanotto tuntuu erittäin fantastiselta. Olen niin onnellinen, Loreen jatkaa.

Nuorukainen sai siis myöntävän vastauksen kosinnalleen ja vitsailee lehdessä, ettei pari ole vielä ehtinyt suunnittelemaan häitään kunnolla.

– Minulla ja Loreenillahan ei ole ollut vielä tilaisuutta suunnitella häitä, mutta näkisin meidän menevän naimisiin rannalla, Torsson kertoo kosinnan jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat