Mainos

Euran Daltoneille ehdottomia tuomioita

Koistisen veljekset tuomittiin Rauman käräjäoikeudessa tänään ehdollisiin ja ehdottomiin vankeustuomioihin.

Euran Daltoneina tunnetuille Koistisen veljeksille tuomittiin sekä ehdottomia että ehdollisia vankeusrangaistuksia Rauman käräjäoikeudessa. Leevi Koistinen, 25, tuomittiin kolmeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Samoin Erkki Koistinen, 21, sai kolmen vuoden ehdottoman vankeustuomion. Pekka Koistinen, 19, tuomittiin yhdeksi vuodeksi ja 10 kuukaudeksi vankeuteen. Hänen rangaistuksensa on ehdollinen. Nuorin veljeksistä, 16-vuotias Lasse Koistinen, sai yhden vuoden 5 kuukauden ehdollisen vankeustuomion.

Käräjäoikeus antoi tuomiot veljesten yhteensä 60 rikoksesta. Näistä pääosa on ollut huoltoasemien seteliautomaatteihin kohdistuneita murtoja. Mukana oli tosin myös pankkimurto. Koplan tilillä on kaikkiaan noin sata murtoa ja varkautta. Noin vuoden jatkunut rötöstely alkoi runsaat kolme ja puoli vuotta sitten laajalla alueella Länsi-Suomessa.

Veljekset tuomittiin Turun käräjäoikeudessa parisen viikkoa sitten lähes 20 rikoksesta ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. Turunseudun käräjäoikeus antaa tuomiot myös noin 20 keikasta 1. marraskuuta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.