Mainos

Etsitkö vaihtoehtoa yläkaapeille?

Jos haluat keittiöösi uutta ilmettä, käännä katse yläviistoon. Alaosaan ovat vakiintuneet kätevät ja tilavat laatikot, mutta ylätila on avoin ideoille.

Kaksi väriä

Jos huonekorkeutta riittää, yläkaapit kahdessa kerroksessa on ratkaisu säilytyspulmiin. Neliömäiset ovet ovat kevyemmän näköiset kuin korkeat ja pitkulaiset. Hauska idea on valita oviin kahta eri väriä.

Kiinnostuitko?

Kuvan keittiössä on käytetty Ikean Rubrik- ja Åpplåd-ovia ja Faktum-runkoja. Kaapistojen välitila on maalattu. Tikkurilan Luja on puolihimmeä maali, joka kestää kosteutta.

L-muoto

Suuri, vapaa seinäpinta on melkein luksusta. Sitä ei kannata peittää kaapein, jos tavarat mahtuvat pienempään tilaan. Yläkaappeja voi asetella myös päällekkäin, kuten tässä. Kuviotapetti tekee keittiöstä naisellisen.

Kiinnostuitko?

Terrakotanpunainen ovimalli on A la Carte -keittiöiden Neve. Vetimettömät ovet aukeavat pomppusaranoin.

Tilaa seinän takaa

Vitriinimäiset yläkaapit on upotettu taustaseinään. Ne tarvitsevat syvyyssuunnassa tilaa takana olevasta huoneesta, joten tämä ilmavan oloinen ratkaisu on erityisesti uudisrakentajan tai järeämpää remonttia tekevän valinta.

Kiinnostuitko?

Petra-keittiöiden ovimalli on nimeltään Pilvi. Valkotammipuuimitaatio on mikrolaminaattia. Yläkaappien Saara-ovien materiaali on valkoinen maalattu mdf.

Ihana maisema

Kun alatilaan valitaan tummahko pähkinänsävy, ylätila kaipaa kevennystä. Yksi vaihtoehto on jättää yläkaapit suosiolla pois. Seinäpinta päällystettiin pleksin taakse vedostetulla jättikuvalla.

Kiinnostuitko?

Lämminsävyiset pähkinäviiluovet ovat Kvikin Marrone-mallia. Pöytätaso on Kvikin neljän millin paksuista laminaattia. Suuria valokuvavedoksia tekevät monet sisustusliikkeet ja digipainot.

Teksti: Mariia Sarilo ja Tytti Kontula

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.