Etelä-Saimaa: SaiPa-faneilla tyly viesti kohussa ryvettyneelle valmennusjohdolle – "Tammi on mädäntynyt"

SaiPa-fanit osoittivat näyttävästi mieltään SaiPa–KooKoo-ottelun ensimmäisessä erässä.

Etelä-Saimaa-lehden mukaan kannattajat levittivät erän puolivälin mainoskatkolla katsomoon suuren lakanan, jossa luki: "Tammi on mädäntynyt – Tero ulos".

Lakanan voi tulkita suoraksi vaatimukseksi päävalmentaja Tero Lehterän erottamiseksi. Lehden mukaan Lehterä käytti SaiPaan tullessaan kuvausta upeasta tammesta, jota joukkue maalaa, ja jossa jossain vaiheessa on oksat ja keväällä lehdet.

SaiPa ja Lehterä ovat olleet kohun silmässä kuluvalla viikolla, kun Iltalehti uutisoi joukkueen valmennusjohdon jakaneen pelaajille papereita, joihin näiden tuli arvioida joukkueen jäseniä. Valittavia kategorioita olivat lehden mukaan muun muassa avainpelaajat, ratkaisupelaajat ja syöpä.

Lehden tietojen mukaan joukkueen kapteenisto keräsi paperit ja repi ne.

SaiPa julkaisi asiasta oman vastineensa, jossa se myönsi paperit ja kertoi joukkueen apuvalmentajan olleen idean takana. Seuran mukaan kategorioissa ei kuitenkaan ollut mukana syöpää.

SaiPan otteet kentällä eivät myöskään ole aiheuttaneet riemua. Joukkue on putoamassa pudotuspelien ulkopuolelle. Se on sarjassa sijalla 12 yhdeksän pistettä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävän Ässien takana.

Lue myös:

    Uusimmat