Mainos

Esittelyssä Juniorin syksyn uutuudet

Juniorin syksyn uutuussarjoista löytyy sekä perheen pienimmille että vähän isommillekin sopivaa katsottavaa. Täysin uusien sarjojen lisäksi ohjelmistossa on mukana myös vanhoja klassikoita, kuten Lassie ja Karvinen.

Antti piirtää

Arvostetun ranskalaiskuvittajan Yves Gotin kirjoihin perustuvassa opettavaisessa animaatiosarjassa tutustumme Anttiin, pieneen iloiseen jänöpoikaan, joka on kiinnostunut kaikista maailman ihmeistä.

Ja mikä hienointa, jos maailman ihmeet eivät ole käden ulottuvilla, Antti piirtää ne itse!

Kotitilan konkkaronkka

Kotitilan konkkaronkkaan kuuluvat pikku porsas, kilipukki, aasinvarsa ja koiranpentu. Aivan tavallisia eläinlapsia he eivät ole, nimittäin nämä kaverukset puhuvat! BBC:n tuottama, suomeksi puhuttu live action -sarja sopii koko perheelle aina pienimmistä alkaen.

Mun oma lemmikki (uudet jaksot)

Kaksikymmentä suomalaista lasta esittelee oman lemmikkinsä ja lemmikkiharrastuksensa. Mutta mikä näistä on kaikkein hauskoin lemmikkiharrastus? Sen päättävät katsojat Hauskin lemmikkiharrastus -äänestyksessä osoitteessa www.juniori.fi/munomalemmikki

Kaarlo ja Perttu

Suomeksi puhuttu ranskalainen animaatiosarja älykkäästä lemmikkikoirasta Kaarlosta ja vähemmän viisaasta Pertusta, jonka omistajat palkkaavat koiravahdiksi karvakuonolleen.

Kaarlon toiveena on viettää mukavaa ja rauhallista hemmotellun koiran elämää, mutta Pertun kanssa päivät muuttuvat kertaheitolla liiankin vauhdikkaiksi.

Ollin merenalaiset seikkailut uusilla jaksoilla

Olli on pieni keltainen sukellusvene, josta tulee isona ihan oikea merenalainen tutkimusalus. Joskus Olli ei malttaisi keskittyä opetukseen, vaan harhautuu seikkailuihin aaltojen alla asustelevien ystäviensä kanssa, joskus hieman vaarallisillekin vesille.

Manu ja Matti

Hyväntahtoinen mutta hieman höpsö Manu-myyrä ja hänen nokkela ystävänsä Matti seikkailevat Oiva Pöllön, Sampo Sammakon, Alvar Ankan ja muiden Viherpuiston asukkaiden kanssa. Yhdessä kaverukset selviävät myös puiston pahiksen, Konsti Katin tempauksista. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Poochini

Animaatiosarja rikkaan isännän pilalle hemmotelusta koirasta, joka karkaa kotoaan ja päätyy koiratarhan kautta lemmikiksi ihan tavalliseen perheeseen.

Ylellisyyksiin tottunut Poochini opettelee sopeutumaan tavallisen perheen arkielämään, toimimaan vahtikoirana ja pitämään punkkipantaa.

Karvinen

Maailman kuuluisin laiska ja lihava kissa Karvinen asuu poikamies-Eskon kanssa ja viettää aikaansa ahmien lasagnea, juoden kahvia, pelotellen postimiestä ja kiusaten hölmöä Osku-koiraa. Palkittu piirrossarja perustuu Jim Davisin alkuperäiseen sarjakuvaan.

Avaruuspingviinit

Parin vuoden tauon jälkeen Juniorilla nähdään taas kaksoset Jaakko ja Milla, jotka löytävät omalaatuisen mumminsa mökistä neljän hullunkurisen pingviinin miehittämän avaruusaluksen. Lapset kokevat pingviinien matkassa huimia seikkailuja - tai ehkä kaikki onkin vain unta?

Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

INK - Ihmenappuloiden kerho

Pelastaakseen huippusuositun Pinkertonin koulun kamalan rehtorin suunnitelmilta neljä oppilasta perustaa salaisen kerhon. Hauska animaatiosarja, jossa hulluimmatkin keksinnöt pääsevät käyttöön, kun rehtorin juonille täytyy keksiä vastaisku.

Jokaisen jakson lopussa Tiedekerhossa opitaan luonnontieteitä ja tekniikkaa hauskalla tavalla.

Lassie

Suosittu koko perheen klassikkosarja sydämet valloittaneen paimenkoira Lassien ja nuoren Timmy-pojan ystävyydestä ja seikkailuista maaseudulla.

1001 yön tarinat

Uusi animaatiosarja 1001 yön tarinat tuo vanhat arabialaiset sadut ruutuun nykyaikaisena versiona. Sinbad, Aladdin ja Ali Baba sekä muut tarujen sankarit seikkailevat kiehtovissa ja hauskoissa tarinoissa, joissa vilisee merenneitoja, keisareita, lampun henkiä ja muita mielikuvituksellisia satuhahmoja.

Nipa Normaali

Animaatiosarja aivan tavallisesta perheestä, jonka atomisäde muuttaa superperheeksi. Nipa-poika ei säteen iskiessä sattunut kuitenkaan olemaan paikalla, ja hänellä on vaikeuksia elää arkisen keskinkertaisena maailman pelastamiseen keskittyvässä, hyperälykkäässä perheessä.

Sarja on suomeksi puhuttu.

Daltonit

Uusi animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton.

Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

Superpahisten liiga

Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja lopulta koko maailmaa. Joukon johtajana on pieni sisupussi Voltar.

Kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska kaikki jäsenet ovat toivottomia tapauksia, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa ympyröissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia, joiden touhut tuovat elämään oman jännityksensä.

Pellekaija Pum ja Pelastuspartio

Toiveuusintana nähdään perheen pienimmille suunnattu kotimainen sarja, jossa Pellekaija Pumin pelastuspartio kiertää hauskasti kertomassa ja varoittamassa niistä jokapäiväisistä vaaroista, joita lapset kohtaavat kotona ja ympäristössä.

Luvassa hulvatonta menoa ja musiikkia ja paljon hyödyllisiä neuvoja. Mukana suunnittelussa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.