Eronnut Anni Uusivirta: Etsin asuntoa ja aloitan kaiken alusta

Viidakon tähtöset voittaja Anni Uusivirta istuu kesämökin laiturilla ja katsoo mietteliäänä järvelle. Hän totuttelee hissukseen suomalaiseen elämänrytmiin.

– Tänä kesänä sää ei ole ollut hääppöinen, mutta kävin kuitenkin Lahdessa elämäni ensimmäisillä Summer up -festareilla kavereiden kanssa. Kivaa oli, Anni sanoo.

Anni Uusivirran ero Abu Dhabissa asuvasta poikaystävästä Mohamed Khalidista on tosiasia. Neljä yhteistä rakkausvuotta on ohi, jäljelle jäi kauniita muistoja.

Vielä keväällä suhde näytti olevan niin vakavalla pohjalla, että Anni päätti lopullisesti muuttaa Suomesta Arabiemiraatteihin. Rakastuneet vuokrasivat hulppean asunnon tornitalon 40. kerroksesta, mutta ei mennyt monta kuukautta eteenpäin, kun avoliittoon tuli salaperäinen särö.

Anni Uusivirta on hetken hiljaa. Sitten hän toteaa, ettei haluaisi enää puhua lainkaan Mohamedista.

–Tarvittavat asiat olen hoitanut hänen kanssaan. Uutta suhdetta en nyt ajattele, vaan katson minne tuuli minua kuljettaa. Yritän aloittaa elämääni alusta täällä Suomessa, hän sanoo.

– Kaikki on tavallaan aloitettava alusta. Perustin oman toiminimenkin, jotta voin tehdä kunnolla töitä. Syksyllä alkaa taas juontamani Tilt-peliohjelma, ja syksyn mittaan saan ehkä mallintöitä ja juontohommia. Kesä on töiden suhteen hiljaisempaa aikaa.

Anni paljastaa etsivänsä itselleen asuntoa.

– Asun tällä hetkellä veljeni luona Nurmijärvellä. Siellä on ollut oikein mukava olla, mutta täytyy pitää silmät auki, jos minulle löytyisi ihan oma asunto.

Vaikka pitkä seurustelusuhde loppui, entisiä unelmia ei saa heittää pois. Ne pitävät mielen virkeänä ja toivorikkaana.

– Haluaisin matkustella lisää eri maissa, siitä en ole saanut vielä tarpeeksi. Ihaninta olisi, jos saisin oman tv-ohjelman, joka olisi matkailuohjelma, Anni Uusivirta naurahtaa.

– Jos uskaltaa sanoa haaveensa ääneen, ne saattavat toteutua. Joku Aladdin pullonhenki kuulee ja toteuttaa unelmat. Jos aina vain pitää kaiken sisällään, mikään ei toteudu. Koskaan ei saa hävetä sitä mitä toivoo.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat