Eroavalla Minna Haapkylällä selkävaivoja: Olen loman tarpeessa

Näyttelijä Minna Haapkylä loisti mallina Marimekon näytöksessä perjantaina Helsingissä.

Näyttelijä Minna Haapkylä asteli muotinäytöslavalle perjantaina Helsingissä. Haapkylä oli yksi Marimekon ”Unikko 50 vuotta” -juhlanäytöksen malleista. Näytöksen teemana oli rohkeus ja Haapkylä edusti näyttävästi catwalkilla.

Heinäkuussa Haapkylän pitää kiireisenä ohjaaja Jörn Donnerin Armi elää! -elokuvan kuvaukset. Haapkylä nähdään elokuvassa sekä näyttelijän roolissa että Armin roolissa. Näyttelijä kertoo odottavansa innolla uutta haastetta.

– Elokuva kertoo teatteriseurusessta, joka tekee näytelmää Armi Ratiasta. Näyttelijän roolit ja Armin rooli ovat todella haastavia, mutta ihania. Siinä on pyritty siihen, että kukaan ei tavallaan ole esikuvansa näköinen, vaan teatteriseurueesta on vain valittu, että kuka esittää mitäkin. 

Haapkylän elämä on parhaillaan myllerryksessä, sillä hänen ja näyttelijä Hannu-Pekka Björkmanin yli 20 vuoden suhde on päättymässä avioeroon. Pari haki yhdessä avioeroa 7. toukokuuta.

Reippaalla tuulella ollut Haapkylä ei antanut henkilökohtaisten elämäntilanteiden vaikuttaa edustamiseensa.

– Minulla menee hyvin menee, vaikka onkin aika hektistä, Haapkylä kuvaili elämäänsä.

Haapkylä suuntasi suoraa muotinäytöksestä teatterilavalle, Helsingin kaupunginteatterin Garnage-näytelmän näytökseen. Hiljattain selkänsä venäyttänyt nainen totesikin, että pian olisi aika hengähdystauolle ennen elokuvan kuvauksia.

– Voin väsyneesti, mutta hyvin. Kipeästi siis. Olen selvästi loman tarpeessa, kun kroppa alkaa brakaamana. Pitää pitää hetki lomaa ennen kuvausten alkua. Illan näytökseen otan sitten särkylääkettä.

7 päivää -lehden tietojen mukaan Haapkylä viihtyisi nykyään näyttelijä Joanna Haartin kanssa. Haapkylä ei halunnut kommentoida yksityiselämäänsä MTV.fille.

Lue myös:

    Uusimmat