Mainos

Erkki-vauva syntyi itsenäisyyspäivän aamuna – sai Niinistöltä ja Haukiolta yllätyslahjan

Naistenklinikalla varhain itsenäisyyspäivän aamuna syntynyt ”Erkki” sai Sauli Niinistöltä ja Jenni Haukiolta yllätyslahjan. Presidenttipari haluaa muistaa jokaista Suomen juhlapäivänä syntyvää lasta samanlaisella vauvapaketilla.

Koko Suomi juhlii tänään satavuotiasta Suomea. Sanna Mustasaari ja Lauri Rautkari juhlivat myös vastasyntynyttä poikaansa, joka syntyi Suomen satavuotispäivänä kello 4.55 Naistenklinikalla.

Sannalle synnytys oli jo kolmas ja kaikki sujui hienosti. Jo kuuden tunnin kuluttua synnytyksestä he pääsivät siirtymään Naistenklinikan yhteydessä toimivaan Cumuluksen perhepesään odottamaan kotiutumista.

– Vauva on ihana ja terve ja rääkyi reippaasti, Mustasaari kertoo.

Vauvan laskettu aika oli jo 28. marraskuuta, joten syntymäpäivän ajoittuminen Suomen satavuotisjuhlaan tuli yllätyksenä. Vielä suurempana yllätyksenä tuli onnittelukirje ja lahjapaketti presidentti Sauli Niinistöltä ja rouva Jenni Haukiolta.

– Sydämelliset onnittelumme lapsenne syntymän johdosta, Niinistön ja Haukion lähettämä kirje alkaa.

Vastasyntynyt "Erkki" sai Niinistöltä ja Haukiolta lahjaksi Marttojen kutomat sinivalkoiset villasukat, tumput ja myssyn. Paketissa oli vanhemmille myös Suomi 100 -suklaata. Samanlainen paketti odottaa muitakin tänään syntyviä vauvoja.

– Olihan se hauska yllätys, mutta tietysti ajatukset ovat vauvassa ja vauvan voinnissa. Oli se kuitenkin hienoa saada kirje myös Mäntyniemestä, Sanna sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.