Ylimääräinen uutislähetys kello 13: Mikä on koronatilanne juuri nyt? Useampia suomalaisia tehohoidossa – yksi koronapotilas kertoo voinnistaan

MTV Uutiset Live Logo LIVE
Ylimääräiset uutislähetykset tänään MTV3-kanavalla ja MTV Uutiset Livessä kello 10 ja kello 13.

MTV Uutiset seuraa koronatilanteen kehittymistä Suomessa ja maailmalla. Erikoislähetys Suomen terveydenhuollon kantokyvystä poikkeuksellisen kriisin aikaan lähetetään MTV3-kanavalla sekä MTV Uutiset Livessä kello 13 alkaen. 

Aamupäivällä pääministeri Sanna Marin, sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru järjestivät tiedotustilaisuuden, jonka aiheena oli koronaviruksen ajankohtainen tautitilanne ja kysymykset taudinkuvasta.

Lähetyksessä kerromme, mitkä ovat uusimmat tiedot Suomen koronatilanteesta. 

Suomessa on todettu kaikkiaan ainakin 359 koronavirustartuntaa, joista suurin osa on todettu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin alueella.

Kaikkia tartunnan saaneita ei enää testata, joten luku voi olla suurempi kuin sairaanhoitopiirien ilmoittamat vahvistetut tartunnat.

THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta kertoo HS:lle, että Suomessa oli maanantaihin mennessä tehty 3 000 koronatestiä. Pelkästään maanantaina tehtiin lähes 900 testiä.

Kello 13 alkavassa lähetyksessa käydään läpi Suomen sairastumis- ja testaustilannetta sekä kuullaan helsinkiläisen, koronaan sairastuneen miehen haastattelu.

Ylimääräinen uutislähetys tänään MTV3-kanavalla ja MTV Uutiset Livessä kello 13.

Lue myös:

    Uusimmat