Erika Vikman julkaisi erikoisia otoksia – mukana myös Häärijä

Näin yhteisbiisin tehneet ja ystävystyneet Käärijä ja Erika Vikman kuvailevat toisiaan 4:11
Katso videolta, miksi Erika Vikmania jännitti todella paljon päästää Maria Veitola kotiinsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, ja mitä vinkkejä Käärijä antaa UMK-voittajalle.

Laulajatähti Erika Vikman julkaisi näyttäviä otoksia Instagramissa. 

Artistit Käärijä ja Erika Vikman julkaisivat hiljattain yhteiskappaleen Ruoska. Nyt Vikman jakoi Instagramissa otoksia viime aikojen toimista. 

Kuvissa Vikmanilla on tyylilleen uskollisesti näyttäviä asuja ja räväköitä poseerauksia. Yhdessä kuvassa on myös Käärijän aisaparina tunnettu ”kaksoisolento” Häärijä.  Otoksessa Vikman antaa pusua Häärijän alastomalle ylävartalolle. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen masokisti ja minun elämäni on trilleriä, Vikman kirjoittaa julkaisun yhteydessä. 

Seuraajat kommentoivat julkaisua. 

– Sinun asusi ovat niin upeita, seuraaja ihastelee. 

– Mikä kaunotar, henkilö kommentoi. 

– Olet upea, somessa kirjoitetaan. 

Käärijän ja Vikmanin kappale esitettiin viime viikolla Levyraadin jaksossa. Jaksossa kappaleita arvioivat myös tuolloin presidenttiehdokkaita olleet Alexander Stubb  ja Pekka Haavisto. Stubb antoi kappaleelle kahdeksan pistettä, koska ei omien sanojensa mukaan voinut antaa kymmentä. Tämä sen takia, että kotona tulisi sanomista, jos hän olisi antanut ruoskasta ja kivulla kiihottamisesta kertovalle kappaleelle täydet pisteet. 

– Kuulostaa peitetarinalta, Vikman esitti oman arvionsa Stubbin pisteistä. 

Artistit intoutuivat myös kuvailemaan toisiaan ihmisinä MTV Uutisille. 

– Käärijä on todella auki oleva, hulvaton, vilpitön, viehättävä ihminen. Nyt en tarkoita ulkonäköä, vaikka sekin on viehättävä, vaan se, mitä sisälläsi on. Olet todella ainutlaatuinen verrattuna siihen, mitä Suomen musiikkikentällä on nähty aikoihin. Olen hullaantunut Käärijän energiasta ja päässyt siihen imuun mukaan sekä saanut inspiraatiota, mutta myös todella ihanan ystävän, Vikman kertoi. 

– Ihanasti sanottu! Minäkin sain sinusta ystävän. Erika on todella hassu ja helposti lähestyttävä persoona. Sinun vierelläsi on helppo olla. Ei tarvitse olla mitään peitteitä, eikä tarvitse esittää mitään. Olet todella rohkea. Olet yksi rohkeimpia artisteja, Käärijä kertoi.

Katso videolta, miksi Erika Vikmania jännitti todella paljon päästää Maria Veitola kotiinsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, ja mitä vinkkejä Käärijä antaa UMK-voittajalle. 

Lue myös:

    Uusimmat