Mainos

Erik Lindström juhlii Imatran BB-festivaaleilla

Kahdeskymmenes Imatran Bid Band Festival on jatkunut odotetulla yleisöryntäyksellä. Sade on verottanut jonkin verran Kesäkadun ilmaiskonsertteja, mutta klubi-illat ovat lähes loppuunmyytyjä.

Ensi lauantaina päättyvään tapahtumaan odotetaan kaikkiaan yli 50 000 kävijää. Rock- ja tanssimusiikki-iltojen jälkeen musiikkiviikko palaa enemmän juurilleen, kun lavalle astuvat suuret orkesterit.

Eilisillan menosta vastasi Ray Gelato vauhtiseitsikkoineen. Australialainen trumpetisti James Morrison on ensimmäistä kertaa Imatralla mukanaan kahdeksanmiehinen Scream Machine -bändinsä. Nelinkertainen Grammy -voittaja Buddy Guy (kuvassa) on huomisen blueskitaravirtuoosi.

Suomen ensimmäisen Jazzlegendapalkinnon saanut Erik Lindström järjestää Imatralla 80-vuotisjuhlakonserttinsa jameineen. Huomisen juhlakonserttiin Lindström kokoaa bändin vanhoista soittajakavereistaan.

Festivaaleilla soittaa kaikkiaan 500 muusikkoa ja 50 erilaista kokoonpanoa big bändeistä pienempiin yhtyeisiin. Lauantain pääkonsertissa ovat mukana seitsemän Grammyn lauluryhmä Take Six sekä amerikkalainen Jam Session 2002.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.