Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Erään sortin poikamiesloota

Julkaistu 08.09.2004 06:00(Päivitetty 08.09.2004 12:09)

Paras Kotiruokaresepti- kilpailun voittaja: Erään sortin poikamiesloota (4 annosta)

Erään sortin poikamiesloora

Erään sortin poikamieslooraCopyright MTV Oy 2004
  • 400 g marinoituja possunsuikaleita
  • 1 kg perunoita
  • 1 nauris
  • 3 sipulia
  • 3 porkkanaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 kananmunaa
  • voita ja öljyä
  • 1 dl maitoa
  • juustoraastetta
  • korppujauhoja
  • cayennenpippuria
  • tabascoa
  • valkosipulia
  • suolaa ja valkopippuria

Pilko juurekset ja sipulit ja kuullota niitä kattilassa öljytilkassa hetki. Lisää vettä niin, että kasvikset peittyvät ja lisää vielä kasvisliemikuutio. Keitä juurekset pehmeiksi ja kaada keitinliemi talteen. Lisää kasvisten sekaan kananmunat, maito, muutama nokare voita, suolaa ja valkopippuria. Sekoita sähkövatkaimella soseeksi. Lisää tarvittaessa keitinlientä, jotta soseesta tulee tarpeeksi löysää. Ruskista possusuikaleet paistinpannussa ja mausta valkosipulilla, cayennenpippurilla, tabscolla sekä suolalla ja pippurilla. Voitele uunivuoka ja kaada puolet juuressoseesta vuokaan. Levitä päälle lihasuikaleet ja lopuksi loppu sose. Ripottele pinnalle juustoraaste, ohut kerros korppujauhoja ja muutama voinokare. Paista 175 asteisessa uunissa n. 1 tunti tai kunnes ruoka on saanut kauniin kullanruskean värin.

Resepti: Pekka Raninen

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • Eilen18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • Eilen16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • Eilen13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • Eilen11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi