Epäilyttävä kassi kirkon portailla poiki sekä hälytyksen että yllätyksen: "Pommi" olikin pussillinen kissanpentuja

0:45
Pommiryhmä yllättyi: Epäilyttävän kassin "pommi" olikin pussillinen kissanpentuja

Viranomainen yllättyi Ohiossa, kun kirkon edestä löytynyt "pommi" olikin kassillinen kissanpentuja. Kissanpennut näet yllä olevalta videolta!

Ohiolaisen pommiryhmän päivä sai yllättävän käänteen, kun "epäilyttävä paketti" olikin vaarallisen sijaan suloinen. Butlerin piirikunnan pommiryhmä päätyi tutkimaan putkikassia, joka oli jätetty paikallisen kirkon eteen, kertoo CNN.

Kassista kuuluikin kehräys

Asiantuntijat havaitsivat pian, ettei veskassa ollut pommia; sen sijaan sieltä löytyi kissa ja kuusi kissanpentua.

– Kun asiantuntija Mike Grimes ja konstaapeli Detherage saapuivat paikalle, he eivät kuulleet tikitystä, he kuulivat kehräystä, viranomainen veisteli Facebookissa.

Kissojen mukana oli käsin kirjoitettu viesti, jossa kerrottiin, että emokissan nimi on Sprinkles. Pennut olivat päivän ikäisiä.

Kissat toimitettiin turvaan – pikkuiset saivat pesun

Sprinkles pentuineen toimitettiin eläinsuojaan, missä niistä huolehditaan: pennut esimerkiksi pestiin, sillä ne olivat likaantuneet emokissan virtsasta.

– Sprinkles sai rokotteet, siltä otettiin verikoe ja sen vaikuttaisi olevan hyvässä kunnossa, se kehräsi kaiken tämän läpi, eläinsuoja kertoo.

– Se tekee mahtavaa työtä imettäessään ja huolehtiessaan pennuista. Kaikki seitsemän kissaa pääsevät tänään sijaiskotiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja