MTV:n tiedot: Asikkalan epäillyn henkirikoksen uhri taksikuski, epäilty kiinni heti teon jälkeen – IL:n mukaan uhri oli työtehtävissä ollut parikymppinen nainen

0:55
Epäilty henkirikos Päijät-Hämeessä – tämä tapauksesta tiedetään nyt.

Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Päijät-Hämeessä, Hämeen poliisista vahvistetaan MTV Uutisille. MTV Uutisten haastatteleman poliisin mukaan uhri on taksinkuljettaja.

Tiedotteen mukaan poliisi sai lauantaiaamuna viideltä ilmoituksen kuolleesta henkilöstä Asikkalassa.

Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan uhri on taksikuski ja rikos on tapahtunut Asikkalan Salonsaaressa. Poliisi kertoo MTV:lle ottaneensa yhden henkilön epäiltynä teosta nopeasti teon jälkeen.

Tutkinnanjohtaja Jari Kiiskisen mukaan sekä epäiltyä että muita ihmisiä on puhutettu tapaukseen liittyen. Toisin kuin kollegansa, hän ei kuitenkaan vahvista MTV Uutisille, että uhri olisi taksinkuljettaja. Myös uhrin sukupuolta tai ikää tai tarkkaa tekopaikkaa tutkinnanjohtaja ei vahvista.

3:43
Katso myös: MTV Asikkalassa: Tämä tiedetään taksinkuljettajan surmasta nyt

Etelä-Suomen Sanomien saamien tietojen mukaan uhri olisi nuori parikymppinen nainen, joka on vasta äskettäin aloittanut lahtelaisen taksiyrittäjän palveluksessa. Iltalehden mukaan nainen olisi syntynyt vuonna 2002.

Epäiltyä on vaadittava vangittavaksi viimeistään tiistaina. Poliisi ei vielä voi kertoa, tutkitaanko tapausta tappona vai murhana.

0:31
Katso myös: Taksinkuljettajan epäilty surma: Mökkiläinen kertoo nähneensä taksin pysäköityneenä hiekkakuopille – tältä paikalla näyttää

IL: Kuski surmattiin kesken työtehtävien

MTV Uutisten tavoittaman, alueella toimivan taksikuljettajan mukaan spekulaatioita kuljettajan kuolemasta oli levinnyt muiden kuljettajien keskuudessa. Hän ei kuitenkaan voinut vahvistaa tietoa MTV Uutisille, ja korosti, että tapauksesta tiedottamisen vastuu on poliisilla.

Iltalehden mukaan taksinkuljettaja surmattiin kesken työtehtävien. Poliisin mukaan tätä asiaa ollaan selvittämässä.

Lehden mukaan saaressa ja sinne johtavalla sillalla oli nähty lauantaina useita poliiseja.

Poliisi korostaa lyhyessä tiedotteessaan, että tapauksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa ja tutkinnan etenemisestä tiedotetaan lisää, kun se on tutkintaa vaarantamatta mahdollista.

Jutun kärkeä muokattu kello 14.19, uhrin ammatti on vahvistettu MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja