Entiset Salkkari-tähdet – Missä he ovat nyt?

Salatut elämät -sarjan laajasta henkilögalleriasta suuri määrä on poistunut ruudusta vuosien varrella. Muistako vielä heidät?

Venla Saartamo-Barquero näytteli Miia Laitelaa vuoteen 2001 saakka. Sen jälkeen Saartamo on asustellut Väli-Amerikassa, josta löytyi nicaragualainen aviopuoliso ja kaksivuotiaan pojan isä. Saartamo on näytellyt joitakin pieniä rooleja sekä musisoinut omassa yhtyeessä. Vuonna 2009 hän perusti miehensä kanssa ravintolan Costa Ricaan.

Ken ”Kentsu” Ojalaa näytellyt Aleksi Sariola on pysynyt näkyvästi julkisuudessa poistuttuaan Salkkareista vuonna 2004. Hän on juontanut useita televisio-ohjelmia, kuten tällä hetkellä ruudussa pyörivää MTV3:n Pientä pintaremonttia. Sariola on myös yhtä kuin räppäri Illi, joka on viime aikoina esiintynyt lähinnä muiden Suomi-räppäreiden levyillä. Hän myös ohjasi tosi-tv-sarjan Malliksi päivässä. Sariolalla on avopuoliso sekä kaksivuotias tytär.

Vuonna 2007 Salkkarit jättänyt Laura Kiviranta eli Piitu Uski siirtyi Kotikatu-sarjaan. Sen lisäksi hän on näytellyt teatterirooleja. Uski on tunnettu myös keittokirjailijana sekä kolumnistina. Parhaillaan hän vetää televisiossa keskusteluohjelmaa Naisen suusta. Uskilla on kaksi tytärtä.

Hanna Salinia näytellyt Tarja Omenainen lähti sarjasta 2002. Näyttelijän työ jäi sittemmin, ja Omenainen ryhtyi toimittajaksi. Hän on työskennellyt Vihdissä ilmestyvässä Luoteis-Uusimaa -lehdessä. Omenainen on eronnut ja hänellä on kaksi tytärtä.

Tuomas Kytömäki eli Aleksi Salin poistui sarjasta 2003. Hän voitti julkkisten selviytymiskisan V.I.P. seikkailun vuonna 2004. Hän on sen jälkeen toiminut juontajana, radiotoimittajana, mainostoimistoyrittäjänä ja mediatuotteita suunnittelevassa yrityksessä. Tuttu myös pokeripöydistä.

Elina Taalasmaana tunnettu Sanna Luostarinen jätti Salatut elämät vuonna 2007, minkä jälkeen hän on jättäytynyt julkisuudesta. Hän muutti Jyväskylään ja avioitui ex-jääkiekkoilija Joni Liuksen kanssa. Heillä on yksi lapsi.

Andrei Sandberg nähtiin Salkkareissa Markus Ekholmina, joka poistui kuvioista vuonna 2001. Hän on näytellyt harrastuspohjalta sekä juontanut ja tehnyt mainoksia, mutta ansaitsee leipänsä Helsinki-Vantaan lentoasemalla matkatavaroiden lastaajana.

Henna Tanskanen (omaa sukua Vänninen) nähtiin Aamu Korhosen roolissa, jonka hän jätti vuonna 2004. Sen jälkeen hän on opiskellut teatteritaiteen maisteriksi Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksella ja esiintynyt useissa tv-rooleissa (Ministerin tytär, Sitoutumisen alkeet) ja elokuvissa sekä teatterilavalla. Salkkareiden aikaan hän seurusteli näyttelijäkollegansa Mika Kurvisen kanssa.

Salkkareissa Teemu Korhosena tunnettu Mika Kurvinen hävisi ruudusta 2003. Hän on kunnostautunut viime vuosina musiikkivideo-ohjaajana sekä kuvausassistenttina. Miehen kynästä on syntynyt videoita muun muassa PMMP:lle, Sunrise Avenuelle sekä Olavi Uusivirralle.

SALATUT ELÄMÄT MTV3-kanavalla arkisin klo 19.30

(MTV3)

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja