Ensimmäinen seksikerta uuden kumppanin kanssa – näin siitä tulee mahtava

Kun uuden kumppanin kanssa päätyy sänkyyn ensimmäistä kertaa, on syytä tietynlaiseen harkintaan ja hienovaraisuuteen, kun toisen vartaloon on vasta tutkimusmatkalla. Oikeilla vinkeillä ensimmäinenkin seksikerta uuden kumppanin kanssa voi olla mahtava!

Kun uuden kumppanin kanssa harrastaa ensimmäistä kertaa seksiä, on toisen tunteet otettava erityisen hyvin huomioon, jotta sänkysessiosta tulisi nautinnollinen.

Suuteleminen on tärkeää

Evolutionary Psychologyssa julkaistun tutkimuksen mukaan vain yksi seitsemästä naisesta suostuu seksiin ilman, että sitä edeltää kiihkeä suutelusessio. Kaksi kolmasosaa on jopa jättänyt miehen siksi, ettei ole ollut tyytyväinen tämän suutelutaitoihin.

Innokas pussailu kertoo siitä, ettei mielessä ole pelkkä seksi. Etenkin kun uudet tuttavuudet lipuvat ensimmäistä kertaa yhdessä vällyjen väliin, on suuteleminen äärimmäisen tärkeä sopivan tunnelman kehittämisessä.

Anna uudelle kumppanille aikaa

Urbaanin legendan mukaan uuden kumppanin kanssa päädytään vällyjen väliin keskimäärin kolmansilla treffeillä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Men's Healthin teettämän tutkimuksen mukaan suurin osa naisista käy useammin kuin kahdeksan kertaa treffeillä kumppaniehdokkaan kanssa ennen kuin petipuuhia edes harkitaan.

Ensimmäisen seksisession uuden kumppanin kanssa voi pilata painostuksella. Myös omat malttamattomat odotukset saattavat heijastua kiihkeisiin tilanteisiin negatiivisesti, jos omia himojaan ei pyri pitämään alkuun kurissa. On tärkeää muistaa, että ensimmäinen yhdessä vietetty yö on yhteinen päätös.

Älä katso kelloa

Men's Healthin teettämään kyselyyn vastanneista naisista miltei 40 prosenttia kertoi nauttivansa 10-20 minuutin mittaisista seksisessioista eniten. Opas Kama Sutraan on siis syytä jättää ensimmäisellä kertaa yöpöydän laatikkoon.

Keskity esileikkiin

Suuri osa naisista kiihottuu toden teolla vasta kahdeksan minuuttia sen jälkeen, kun kiihkeä sessio on aloitettu. Ennen yhdyntää on tärkeää keskittyä esileikkiin, jonka on hyvä kestää tovin, jotta nainenkin on varmasti kiihottunut.

Jätä erikoiset temput tuonnemmaksi

66 prosenttia Men's Healthin kyselyyn vastanneista naisista kertoi toivovansa, että ensimmäisellä seksikerralla uuden kumppanin kanssa keskityttäisiin tavanomaisiin asentoihin. Erikoisempien seksitemppujen aika ei siten välttämättä ole silloin, kun uuden kumppanin kanssa päädytään vällyjen väliin ensimmäistä kertaa.

Osoita huomiota myös seksin jälkeen

On tärkeää muistaa, että sekä miehet että naiset kaipaavat huomiota usein myös seksin jälkeen. Vaikkei seksistä uupuneena olisi enää intoa kiihkeisiin suudelmiin, voi kumppanin huomioida pienemminkin elein. Kevyt silitys tai käden piteleminen voi olla merkityksellinen ele, joka kruunaa petipuuhat uuden kumppanin kanssa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Men's Health

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja