Enkeleiltä energiaa

Tutkimusten mukaan puolet suomalaisista uskoo enkeleihin. Oma henkinen kasvu kiinnostaa myös yhä useampaa. Eipä siis ihme, että nämä kaksi asiaa on yhdistetty kurssiksi Varsinais-Suomen kansanopistossa Paimiossa.

Varsinais-Suomen kansalaisopiston elokuun lopussa alkavalla enkelienergiakurssilla ei kysellä, että enkeleitä, onko heitä. Opiston kurssiohjelmasta vastaava Tuula Lauri siteeraa enkelienergian uranuurtajaa Diana Cooperia ja sanoo: - Ei ole väliä, uskommeko me enkeleihin, sillä enkelit uskovat meihin. Lauri on itse ollut hoidettavana enkelienergialla ja kertoi oman energiatasonsa nousseen sen avulla.

- Ihmisten on mitä ilmeisimmin helppo tulla enkelien luokse. Vastoin ennakko-odotuksia, juuri tämä kurssi koko monipuolisesta kurssipaletista on osoittautunut suosituimmaksi

Henkinen yhteys enkeleihin

Kurssin vetäjä, Rayzhel Eeston puolestaan uskoo olevansa itse yhteydessä enkeleihin, ja saavansa heiltä voimaa ja enkelienergiaa välitettäväksi toisillekin

- Enkelit ovat Jumalan olemuksia ja edustavat ylläpitävää elämänvoimaa, sanoo Rayzhel Eeston, ja arkkienkelit edustavat jumalan tunteita. Samuel rakastaa ja Rafael parantaa.

Rayzhel Eeston on syntyperältään supisuomalainen nainen, joka on saanut eksoottisen nimensä, henkisen nimen, ”ylösnousseelta mestarilta” tuonpuoleisesta. Nimi on hänen mukaansa anagrammi, ja tarkoittaa parantajaa ja selvänäkijää, joka välittää tonneittain enkelienergiaa.

Enkelihierarkiaa ja yrittäjäoppia

Eeston on vetänyt energiakoulutusta jo 18 vuoden ajan, ja uskoo kutsumuksensa jatkuvan vuoteen 2007 asti. Kurssin tavoitteena on hänen mukaansa ennen kaikkea oman persoonan puhdistuminen ja henkinen kasvu. Moni saa 16 viikon kurssista kuitenkin itselleen myös ammatin, enkelienergiahoitajana.

Kurssiohjelmaan kuuluu meditaation, henkisten aistien kehittämisen, chakraoppien, enkelioppien ja enkelihierarkioiden ohella myös yrityksen perustamista ja verotusta. Kurssimaksu majoituksineen on noin 1600 euroa.

- Kurssi ei ole helppo, Eeston toteaa. Siinä käydään läpi niin syvällisiä asioita, että niiden kohtaaminen vaatii hyvin paljon voimia. Kaikki eivät jaksa koko kurssia. Mutta kurssitodistuksia jakaessani näen ympärilläni vain ihmisiä, joiden aurat ovat ehyitä. Se on joka kerta valtavan hieno kokemus.

- Enkelien avulla ihminen voidaan auttaa tuskasta pois tavattoman nopeasti, sanoo Rayzhel Easton. - Energiahoidolla on sitä paitsi kaikkein vähiten sivuvaikutuksia, hän hymyilee.

- Toki tämä vaatii sen, että ihminen uskoo jälleensyntymän mahdollisuuteen, siihen, että olemme kaikki saman energian aikaansaannoksia. Ilman sitä sanani ovat vain tyhjää helinää, Eeston toteaa.

Merja Hirvisaari

Kuvat Tuula Laurin enkelihuiveista

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja