Mainos

Englannin kuningashuone uudistuu

Englannin kuningasperhe myöntää, että prinsessa Dianan kuolema on vauhdittanut kuningashuoneen uudistumista. Dianan sujuvasta suhteesta kansaan aiotaan ottaa oppia.

Englannin kuningasperhe myöntää nyt, että prinsessa Dianan kuolema on vauhdittanut kuningashuoneen uudistumista. Buckinghamin palatsin mukaan Dianan epämuodollinen esiintyminen ja hyvien asioiden ajaminen huomattiin myös kuningasperheen piirissä. Kuningashuone oli jo aloittanut tapakulttuurinsa nykyaikaistamisen, mutta prinsessan kuolema auto-onnettomuudessa viime vuonna vauhditti muutosta.

Nykyisin Kuningatar Elisabet tekeekin entistä epämuodollisempia vierailuja ja keskustelee enemmän kansalaisten kanssa. Epämuodollisuutta korostetaan valitsemalla erityyppisiä vierailupaikkoja, kuten pubeja, ostoskeskuksia ja pikaruokaloita. Myös ajankäyttöä on harkittu uudelleen.

-Esimerkiksi kouluvierailuillaan kuningatar pyrkii nykyisin keskustelemaan enemmän henkilökunnan ja oppilaiden kanssa eikä välttämättä kierrä jokaista luokkahuonetta katsomassa, palatsin tiedottaja kertoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.