Emily in Paris -tähti Lily Collins juhli tasa-arvoa Helsinki Pridessa: "Tämän paraatin päälle ei voi sataa"

Tarja Halonen kommentoi sateenkaari-ihmisten oikeuksia: "Jos te uskallatte, minä myös" 8:45
Tarja Halonen kommentoi sateenkaari-ihmisten oikeuksia: "Jos te uskallatte, minä myös"

Lily Collins ei antanut sateen estää häntä osallistumasta Helsinki Prideen 1. heinäkuuta noin 100 000 muun ihmisen kanssa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Lily Collins, 34, osallistui lauantaina 1. heinäkuuta Helsingin Pride -tapahtumaan. Muun muassa Netflixin suositusta Emily in Paris -sarjasta tunnettu Collins julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa on esitellyt, kuinka pride-päivä sujui hänen osaltaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämän paraatin päälle ei voi sataa. Iloista pridea Helsingistä! Collins toivotti päivityksessään, viitaten sateiseen säähän, joka pääkaupungin yllä väijyi samana päivänä.

Collins julkaisi useita otoksia, joista osa on Helsingin sateisesta Pride-kulkueesta, muun muassa Mannerheim-tien varrelta Forum-ostoskeskuksen edustalta. Tapahtumaan osallistui lauantaina noin 100 000 ihmistä. 

Tasa-arvoa juhlistava sekä yhtäläisiä ihmisoikeuksia painottava Pride-tapahtuma Helsingissä on Suomen suurin HLBTQ+ -tapahtuma. 

Suomi on tullut Collinsille viime kuukausien aikana tutuksi, sillä hän on viettänyt sosiaalisen mediansa perusteella paljon aikaa Pohjoismaissa. Syy lienee siinä, että hänen aviomiehensä Charlie McDowellin ohjaamaa ja tuottamaa Tove JanssoninKesäkirja-teokseen perustuvaa elokuvaa kuvataan tällä hetkellä Suomessa, kertoo muun muassa Deadline

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Collins tunnetaan suurena muumien ystävänä. Muumien virallisella sivulla onkin julkaistu hänen Muumeihin keskittyvä podcastinsa Lily Collins' Guide to the Moomins. Collins on myös kertonut, että rakkaus muumeihin on aina yhdistänyt häntä sekä aviomies McDowellia.

– Se oli puhdasta ja täynnä unelmia, ja siinä meidät yhdisti yhteinen kaipuumme yhteyteen luonnon kanssa, jota me molemmat kaipasimme lapsina Amerikassa ja Englannissa varttuessamme, Collins on todennut podcastissaan. 

Pariskunta meni naimisiin vuoden 2021 syyskuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat