EM-kisojen tähdestä shokki-ilmoitus – haluaa jättää nykyseuran, jättitaho perässä

Jalkapallon EM-kisoissa Georgia aloittaa oman urakkansa tiistaina, kun se kohtaa kello 19 alkavassa iltaottelussa Turkin. Georgian ylivertainen ykköstähti on Serie A -seura Napolin väkkärämäinen laituri Khvicha Kvaratskhelia, joka on nyt melkoisen sopan keskellä.

Kvaratskhelia, 23, nousi isosti tietoisuuteen toissa kaudella, kun hän paukutti Napolin paidassa 34 Serie A -otteluun 12 osumaa ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä. Hän muodosti tuhoisan tutkaparin yhdessä Napolin kärkihyökkääjän Victor Osimhenin kanssa.

Menneellä seurakaudella Kvaratskhelian tahti hieman hiipui aiemmasta. Hän nakutti 34 Serie A -ottelussa 11 osumaa ja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä.

EM-kisojen alla Kvaratskhelian leiristä täräytettiin pöytään melkoinen shokki-ilmoitus.

Kvaratskhelian agentti Mamuja Jugheli jakoi georgialaiselle Sporti Imedzelle kovia kommentteja suojattinsa tulevaisuudesta.

– Haluamme lähteä Napolista, mutta odotamme, että EM-kisat loppuvat. Päämääränä on se, että hän siirtyy seuraan, mikä pelaa Mestarien liigaa, Jugheli latasi.

Kvaratskheliaa on huhuttu vahvasti ranskalaisen jättiseuran Paris Saint-Germainin riveihin. PSG kun yrittää vahvistaa hyökkäystään Kylian Mbappén Real Madrid -siirron jäljiltä.

Napolin uusi luotsi Antonio Conte on ilmoittanut, että hän haluaa pitää Kvaratskhelian seurassa. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että pelaajalla itsellä on toisenlaiset ajatukset tulevaisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat