EM-kisojen alla loistanut maajoukkuevahti on kuollut äkillisesti 26-vuotiaana

EM-kisojen alla Belgian loistotorjunnoillaan pysäyttänyt Montenegron maajoukkuevahti Matija Sarkic on kuollut 26-vuotiaana. Brittilehti The Mirrorin mukaan Sarkicille soitettiin ambulanssi varhain lauantaiaamuna ilmeisesti sairauskohtauksen vuoksi.

Englannin Grimsbyssä syntynyt ja Montenegroa maajoukkuetasolla edustanut Matija Sarkic on kuollut traagisesti vain 26-vuotiaana varhain lauantaiaamuna paikallista aikaa Budvassa.

Lontoolaista Millwallia edustaneen ja aiemmin urallaan Aston Villan, Wolverhamptonin, Birminghamin ja Stoke Cityn kirjoilla olleen Sarkicin kerrotaan sairastuneen äkillisesti, ja hänen ystävänsä olivat hälyttäneet paikalle ambulanssin.

Sarkicin kuolinsyystä ei ole kerrottu tarkempaa tietoa.

Sarkic oli loistanut EM-kisojen alla maaottelussa Belgiaa vastaan, kun hän piti nollan ja valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi yhdeksän torjunnan jälkeen Montenegron 2–0-voitossa. Maajoukkuekomennuksensa jälkeen Sarkicin kerrotaan viettäneen aikaa Montenegron rantalomakohteena tunnetussa Budvassa.

Millwall tiedotti launtaina Sarkicin kuolemasta ja lähetti surunvalittelunsa hänen läheisilleen. Seuran mukaan asiasta ei tässä vaiheessa aiota tiedottaa tarkemmin.

Lue myös:

    Uusimmat