Elton John paljasti saaneensa Eminemilta ikimuistoisen häälahjan: "Ne ovat vielä käyttämättä"

Eminem ja Elton John ovat erittäin hyviä ystäviä. 

Yhdysvaltalaisräppäri Eminem ja brittiläinen popmuusikko Elton John ovat tiettävästi olleet erittäin hyviä ystäviä jo 2000-luvun alusta lähtien. Elton John vieraili hiljattain brittiläisessä The Graham Norton Show -keskusteluohjelmassa, jossa hän keskusteli muiden vieraiden kanssa ystävästään. 

Ohjelman sohvilla niin ikään istunut yhdysvaltalaismuusikko Pink kertoi kuinka oli itse maanitellut Eminemiä työskentelemään kanssaan pitkällä sähköpostiviestillä, jossa oli muun muassa tunnustanut, kuinka suuresti hän räppäriä fanittaa. 

– Ja hän vastasi: "OK", Pink kertoi. 

Elton John puolestaan muisteli kaksikon ystävyyden alkutaivalta 2000-luvun alussa. Tuolloin Eminem oli saanut runsaasti kritiikkiä siitä, että hänet nähtiin muun muassa homofobisena lyriikoidensa tähden. Elton John ei nähnyt asiaa tuolloin lainkaan tältä kantilta. 

– Esiinnyin hänen rinnallaan vuoden 2000 Grammy-gaalassa, kun esitimme yhdessä Stan-kappaleen. Esitin Didon osuuden siitä. Ja olemme olleet erittäin hyviä ystäviä siitä lähtien. 

Muistelun jälkeen ohjelman juontaja Graham Norton keskeytti keskustelun tiedustellen vihjailevasti, saako hän kysyä, mitä Elton Johnilla on kotonaan. 

– Aivan, avioliitostani. Kun minä ja David (Furnish, Elton Johnin puoliso) sinetöimme siviililiittomme, sain paketin Eminemiltä. Ja se näyttää, kuinka homofobinen hän ei ole, sillä saimme kaksi timanteilla päällystettyä penisrengasta samettityynyillä, Elton John kertoi. 

– Miehille, joilla on kaikkea, juontaja Norton nauroi.

– Ja on sanottava, ne ovat vielä käyttämättä, Elton John summasi. 


Jos video haastattelusta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja