Elonkerjuu velmuilee: Haussa hyväkroppaanen naissolisti

Elonkerjuu hilpeä kitaristi-rumpali-kaksikko Simo Ralli ja Lenni Paarma veistelevät MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa toiveita bändin uuden solistin suhteen.

Elonkerjuu jatkaa toimintaansa ilman Lauri Tähkää ja nyt yhtyeellä on haussa uusi laulaja. MTV3.fin Viihdeuutiset tiedusteli Elonkerjuun kitaristi Simo Rallilta ja rumpali Lenni Paarmalta, millaisia ominaisuuksia he toivoisivat bändin uuden solistin omaavan?

– Hän voisi olla sellaanen eteläpohjalaishenkinen ja hyväkroppaanen, Ralli vihjaa.

– Tai ainakin sais olla parempi kroppa kun ittellä, Paarma tuumaa vieressä.

– Niin ja muutenkin paremman näköönen kun mitä me, vaikka vaikeahan semmoosta on toki löytää, Ralli naureskelee.

Mieskaksikko on vahvalla eteläpohojammaan murtehella yhtä mieltä siitä, että tuleva solisti voisi olla nainen, tosin bändin tällä hetkellä ainoalta naisjäseneltä, viulisti Johanna Koivulta ei tässä haastattelussa saada mielipidettä asiaan. Lopulta Ralli vakavoituu kertomaan, mitä Elonkerjuun laulajalta toivotaan, jos ulkoiset seikat unohdetaan.

– Toivoisimme, että hänkin olisi ihminen, joka toisi oman panoksensa meidän biisimateriaaliin ja olisi koko sydämellä ja taidolla mukana. Ei me oteta vaan jotain solistia laulamaan meidän biisejä. Toivottavasti hän olisi valmis antamaan kaikkensa, sillä lujaahan tässä mennään ja tehrään kaikki viimeisen päälle.

Vaikka Elonkerjuu toivookin julkaisevansa uuden albumin jo ensi syksynä, eivät he ota aikataulusta stressiä.

– Ei mitään kiirusta pidetä,eteläpohjalaasilla kattos se menee niin, että vuoden jälkeen vasta sanotaan käsipäivää, Ralli veistelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat