Mainos

Elokuvia pariskunnille

Helmi-kauppa tarjoaa eroottisia filmejä, jotka ovat suunniteltu pariskunnan yhteisiin hetkiin. Fantasia on olennainen osa elokuvia, joten ne on valittu erityisesti tarinoidensa perusteella.

Yhteisen nautinnon maksimointiin voi saada vinkkejä myös seksifilmeistä. Erityisesti naisille suunnatut elokuvat löydät Helmi-kaupasta artikkelista "Elokuvia naisille". Hyllyillämme on kuitenkin seksifilmejä myös pariskunnille. Helmi-kaupan eroottiset filmit on valittu erityisesti niiden tarinoiden perusteella, koska pelkkä aktin katselu ei naisen fantasianälkää tyydytä.

Pariskunnille tarkoitetuissa filmeissä on pyritty lopputulokseen, joka kiihottaa sekä naista että miestä. Elokuvissa on panostettu kauniiseen kuvaukseen ja näyttelijätyöhön tarinan kerronnassa. Filmit ovat kuitenkin kaikki hardcore-seksifilmejä, ja niissä on myös rajuja lähikuvia seksikohtauksista.

Uutuuselokuva Kama Sutra - Opas parempaan seksiin yhdistää muinaisen tiedon ja eksperttien neuvot elokuvaksi, joka opettaa uusia tekniikoita ja asentoja nautinnollisempaan seksi-elämään. Oikeat pariskunnat esittävät seksi-asentoja niin kuin ne on kuvattu muinaisessa tekstissä. Tämä viihdyttävä yhden tunnin ohjelma sisältää myös CD-levyn, jolla on elokuvan alkuperäinen musiikkiraita.

Katsokaa elokuva yhdessä ja kokekaa uusi seksuaalinen yhteenkuuluvuus. Sensuelli elokuva perustuu Sinclair Insituutin oppeihin. Instituutin päämääränä on auttaa pariskuntia saamaan parempi rakkauselämä.

Insituutin elokuvat sisältävät yksityiskohtaista ja simuloituja seksikohtauksia, jotka auttavat katsojaa ymmärtämään erotiikan mahdollisuuden.

Uutuuselokuva Eroottinen hieronta opettaa pariskuntia antamaan toisilleen intiimiä ja herkkää hieronta. Video opettaa kuinka

käyttää kosketuksen voimaa kiihotukseen ja tyydytykseen. Video on opettavainen ja eroottinen. Rakastuneet parit esittävät erilaisia hierontatekniikoita. Näet kuinka tutkia ja löytää uudelleen kumppanisi keho. Opit herättämään hänen nautintonsa sekä antamaan hänelle suuremman tyydytyksen.

- Eroottinen hieronta stimuloi halua seksiin

- Opi löytämään seksuaalinen energia käsistäsi

- Opi koskettamaan kumppaniasi tavalla, joka saa hänet laukeamaan

Uutuuselokuva Fantastista seksiä, osa 1 kertoo, kuinka harrastaa parempaa seksiä jo huomenna! Opi voittamaan ujous. Viettele kumppanisi ja luo seksuaalista jännitettä hauskalla ja kannustavalla tavalla. Opi uusia tekniikoita, joka tekee seksistä nautittavampaa. Katso elokuva yhdessä kumppanisi kanssa ja koe uusi seksuaalinen yhteenkuuluvuus.

Elegance on elokuva yhdestä maailman kuuluisimmista taiteilijoista, joka elää elämää, josta monet miehet vain uneksivat. Mutta joskus tarvitaan jotain muutakin kuin kuuluisuutta ja rikkauksia, puhumattakaan upeista seuralaisista.

Turning point on mielikuvituksellinen kertomus baarista, jonka kaikki asiakkaat tietämättään nivoutuvat toistensa elämään, ja yksi heistä on palkkamurhaaja. Tämän elokuvan katsottuasi mietit kahteen kertaan, ennen kuin paljastat salaisuuksiasi baaritiskin äärellä...

Quiver on mielikuvituksellinen tarina ikuisesta rakkaudesta, joka on saanut inspiraationsa vanhasta jumaltarustosta. Päähenkilö elää unen ja fantasian rajamailla, eikä aina itsekään tiedä, onko hän todellisuudessa Psychen, Erokseen palavasti rakastuneen jumalattaren ruumiillistuma, vai ovatko öiset kuumat kokemukset sittenkin vain unta.

Guds Gåva on palkitun ohjaaja Joonen elokuva, joka vie sinut mukanaan paratiisisaarelle missä aistisi stimuloidaan uusiin eroottisiin huippuihin. Intohimoista rakastelua uskomattoman kauniissa ympäristössä luomoavilla Hawaijin saarilla.

Mountain High sopii pariskunnille. Kaksi maastopyöräjoukkuetta on jäljellä pyöräilykilpailussa huikaisevissa maisemissa kuvatussa eroottisessa elokuvassa. Molemmat pyöräilijäjoukkueet taistelevat voitosta, siitä kumpi lähtee kotiin 100 000 dollaria rikkaampana. Kilpailu ei tosin ole aivan "rehellistä".

The Ultimate Sex Guide avaa uuden aikakauden parisuhteen seksielämään. Opettajana seksuaaliasiantuntija Tristan Taormino ja hänen parinsa Justine Jolie. Jolie opettaa pariskunnille ihmisen nautintojen anatomiaa. Saat vinkkejä kuinka toteuttaa taidokasta ja nautinnollista suuseksiä sekä opastusta anaaliseksin maailmaan.

Bonusmateriaalina: Kuinka leikkiä seksileluilla, hygienia anaaliseksissä, turvaseksin tekniikat ja paljon muuta. Oppituntien jälkeen näemme aikuisviihteen ammattilaisten havainnollistamina parhaat tavat nauttia seksistä maksimaalisella tavalla. Upea opetusvideo kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Vinkki: Filmien alussa on usein mainoksia tuotantoyhtiön muista elokuvista. Ne eivät useinkaan tasoltaan vastaa Helmi-elokuville asetettuja vaatimuksia. Kannattaa kokeilla mainosten sivuuttamista käynnistämällä elokuva kohdasta "Scene selections".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.